Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η Κωτσόβολος «Σηκώνει την Κούπα» στο PES 2012

Η Κωτσόβολος υποδέχεται τη νέα έκδοση του πλέον δημοφιλούς παιχνιδιού ποδοσφαίρου. Το Pro Evolution Soccer (PES) 2012 επιστρέφει βελτιωμένο, με πολλά καινούρια χαρακτηριστικά και την απόλυτη ελληνική περιγραφή από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον Γιώργο Θαναηλάκη.
Οι λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» μπορούν να το αποκτήσουν σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου για Playstation 3, XBOX 360 και PC.

Οι εκπλήξεις όμως αρχίζουν την επόμενη ημέρα στο κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens, όπου την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου θα έχει στηθεί μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή που θα διαρκέσει όλη την ημέρα! Από τις 10.30 το πρωί θα ξεκινήσει το μεγάλο τουρνουά PES 2012 για Playstation 3.

Συμμετοχές μπορούν να δηλώνουν οι φίλοι του PES 2012 με την απόδειξη αγοράς του παιχνιδιού μόνο από τα καταστήματα Κωτσόβολος! οι 320 πρώτοι που θα εμφανιστούν θα πάρουν μέρος αυτόματα στη διοργάνωση! Οι πρώτοι νικητές θα βραβευθούν με πλούσια δώρα από την Νο1 Αλυσίδα Καταστημάτων Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών.

Το απόγευμα το ποδοσφαιρικό θερμόμετρο ανεβαίνει με τον NovaSportFM 94,6 να κάνει ζωντανή εκπομπή από τον Κωτσόβολο στο The Mall Athens. Ο Βασίλης Σαμπράκος και ο Μιχάλης Τσώχος θα αναμεταδίδουν ζωντανά τον παλμό της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής από τις 18.00 έως τις 20.00.

Πολλές ακόμη εκπλήξεις περιμένουν διαγωνιζόμενους και επισκέπτες σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό σκηνικό, με το ταλέντο, τις εντυπωσιακές φάσεις, τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα απίθανα γκόλ να «κλέβουν την παράσταση»

Το τουρνουά PES 2012 θα έχει ακόμα 9 «σταθμούς». Κάθε εβδομάδα σε διαφορετικό κατάστημα Κωτσόβολος μέχρι τον Ιανουάριο και τον μεγάλο τελικό! Το πρόγραμμα των επόμενων διοργανώσεων έχει ως εξής:

- 15 Οκτωβρίου 2011 - Κωτσόβολος The Mall Athens

- 22 Οκτωβρίου 2011 - Κωτσόβολος Λεωφ. Κηφισίας

- 5 Νοεμβρίου 2011 – Κωτσόβολος Πέτρου Ράλλη

-12 Νοεμβρίου 2011 – Κωτσόβολος Χαϊδάρι

-19 Νοεμβρίου 2011 – Κωτσόβολος Λεωφ. Συγγρού

- 3 Δεκεμβρίου 2011 – Κωτσόβολος City Plaza Θεσαλονίκη

- 10 Δεκεμβρίου 2011 – Κωτσόβολος Πυλαία

- 7 Ιανουαρίου 2012 - Κωτσόβολος Πάτρα

- 14 Ιανουαρίου 2012 – Κωτσόβολος The Mall Athens

Με αφορμή τα τουρνουά και την έναρξη κυκλοφορίας του PES 2012 από τα καταστήματα Κωτσόβολος ο κ. Γιάννης Βασιλάκος, Εμπορικός Διευθυντής στις κατηγορίες Computing, Gaming, Essentials της Κωτσόβολος, δήλωσε:

«Για ακόμη μια χρονιά υποδεχόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Pro Evolution Soccer και μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό των Ελλήνων gamers για το δημοφιλέστερο παιχνίδι ποδοσφαίρου! Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν πρώτοι από τα καταστήματα Κωτσόβολος, το PES 2012 από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και να συμμετάσχουν έτσι στη μοναδική ποδοσφαιρική γιορτή που διοργανώνουμε στο The Mall Athens καθώς και στο καθιερωμένο πια συναρπαστικό τουρνουά μας! Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας με μοναδικές εκπλήξεις που επιβραβεύουν την εμπιστοσύνη τους και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε».

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC