Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα συνεργασία Ηonda & Forthnet

Η Honda εμπιστεύεται την ομάδα Online Marketing της Forthnet για την online προβολή της και το αποτέλεσμα είναι ένας πρωτότυπος, με οικολογικό χαρακτήρα, διαγωνισμός στο Facebook. Μέσω του διαγωνισμού, καλούμε τους χρήστες να μπουν στη fan page της Honda, www.facebook.com/honda.greece, να συμμετάσχουν και να κερδίσουν πλούσια δώρα.Με όχημα το οικολογικό μοντέλο της Honda, Jazz Hybrid, στόχος μας είναι να αφυπνίσουμε την οικολογική συνείδηση του χρήστη, ο οποίος με ένα απλό παιχνίδι μπορεί να αλλάξει την πόλη μας και να την μετατρέψει σε πιο ανθρώπινη και πράσινη.

Με ποιο τρόπο;

O χρήστης αφού μπει στη fan page της Honda και κάνει Like βλέπει την ειδικά διαμορφωμένη κατηγορία Drive Green.

Μόλις εισέλθει στην κατηγορία, αντικρίζει ένα virtual σκηνικό το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά μίας σύγχρονης πόλης… θόρυβο, καυσαέριο, έλλειψη πρασίνου...

Καλείται λοιπόν να μετατρέψει την πόλη σε πιο ανθρώπινη και πράσινη. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να προσκαλέσει όσο πιο πολλούς Facebook friends μπορεί.

Αυτόματα η φωτογραφία των φίλων που έχει προσκαλέσει εμφανίζεται στην πόλη με ένα ασπρόμαυρο icon.Όταν οι φίλοι που έχουν λάβει την πρόσκληση την αποδεχτούν, τότε η φωτογραφία παίρνει χρώμα και το αυτοκίνητο κινείται μέσα στην πόλη αλλάζοντας το τοπίο.

Όσο περισσότερους φίλους προσκαλέσει κάποιος κι αυτοί με τη σειρά τους αποδεχτούν την πρόσκληση, τόσο μεγαλύτερη απόσταση θα διανύσει το αυτοκίνητο.

Οι χρήστες με τα περισσότερα χιλιόμετρα θα εμφανίζονται με το tab Top Πολίτες.

Όταν ο διαγωνισμός ολοκληρωθεί, 24 τυχεροί θα κερδίσουν μετά από κλήρωση, super δώρα: ένα ποδήλατο Ηοnda, τρία ρολόγια Honda & 20 USB sticks Honda.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC