Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Mαγειρέψτε με την LG και διεκδικήστε ένα ταξίδι

Η LG Electronics Ελλάς, επιθυμώντας να δώσει περισσότερη δημιουργικότητα και γεύση στη ζωή μας, διοργανώνει τον πρωτότυπο διαγωνισμό μαγειρικής «Life Tastes Good», δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές και τους λάτρεις της μαγειρικής να μοιραστούν τις ιδέες τους και να διεκδικήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στη Ρώμη, την αιώνια πόλη της γαστριμαργικής απόλαυσης.
Ειδικότερα, για το διάστημα από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 28 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, στο wall του fan page www.facebook.com/lifetastesgoodhellas θα ανακοινώνεται το βασικό συστατικό που θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να συμπεριλάβουν στη συνταγή της εβδομάδας.

Όσοι καταναλωτές επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εβδομάδας, να κάνουν post τη δική τους, αγαπημένη συνταγή, η οποία θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τους όρους του διαγωνισμού και να περιλαμβάνει το προβλεπόμενο υλικό. Στο τέλος της εβδομάδας, ο γνωστός Chef-Culinary Expert Βαγγέλης Δρίσκας θα επιλέγει τις δύο καλύτερες συνταγές της εβδομάδας και οι φιναλίστ θα προκρίνονται στην επόμενη φάση.

Οι δέκα φιναλίστ που θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του διαγωνισμού, θα κληθούν στις 10 Νοεμβρίου να εκτελέσουν ζωντανά στο driskas (test) kitchen by Cook-Shop τις συνταγές με τις οποίες προκρίθηκαν. Οι διαγωνιζόμενοι θα αξιολογηθούν από την ειδική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τον Chef-Culinary Expert Βαγγέλη Δρίσκα και τους έξι γνωστούς food bloggers Donkey and the Carrot, Fooddaily.gr, History of Greek Food, Pandespani, Sugarbuzz και Taste Advisor.

H κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει την πρωτοτυπία, την πιστότητα εκτέλεσης της συνταγής, τη γεύση καθώς και το food styling του πιάτου. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Ρώμη, όπου θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσει ένα γεύμα στο βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin εστιατόρια La Pergola. Επιπλέον, και οι δέκα συμμετέχοντες του τελικού, θα παρακολουθήσουν σεμινάρια μαγειρικής από το Chef-Culinary Expert Βαγγέλη Δρίσκα.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC