Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το Lenovo DO Tour στην Αθήνα

Η Lenovo, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας της, παρουσιάζει το road show “Lenovo DO Tour”, το οποίο έχει ήδη επισκεφτεί 7 ευρωπαϊκές χώρες. Στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αθήνα θα βρίσκεται στις 29 Σεπτεμβρίου, στο υπαίθριο πάρκινγκ του McArthurGlen, στα Σπάτα.Η Lenovo, μέσα από τη συγκεκριμένη αυτοκινούμενη έκθεση, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα τελευταία προϊόντα και σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να υπάρχει αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες και να έρθει η Lenovo πιο κοντά στο κοινό. Συγκεκριμένα, η Lenovo θα λανσάρει και δύο νέα ideapad Ultrabook U300 & U300s.

Το φορτηγό της Lenovo θα παραμείνει στην Αθήνα την Παρασκευή 30/09 και το Σάββατο1/10. Παράλληλα με το Lenovo DO Tour έχουν προγραμματιστεί και μια σειρά εκδηλώσεων, που θα ψυχαγωγήσουν τους επισκέπτες του φορτηγού.

Την Παρασκευή 30/09 ο γνωστός rapper Μηδενιστής θα βρίσκεται στο φορτηγό της Lenovo, προκειμένου να δώσει συναυλία για όλους τους παρευρισκόμενους στις 17.00 το απόγευμα. Αντίστοιχα, το Σάββατο 1/10 στις 12.00 το πρωί το γνωστό συγκρότημα των Νεύμα θα βρίσκεται εκεί για να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες του Lenovo DO Tour.

Επιπρόσθετα, η Lenovo στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της έχει ήδη ξεκινήσει ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς με πλούσια δώρα για όλους τους συμμετέχοντες ακροατές. Όσοι συντονιστούν στους παρακάτω ραδιοφωνικούς σταθμούς SFERA, FRESH, MAD RADIO καθώς και στο τηλεοπτικό κανάλι του MAD TV, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό, προκειμένου να κερδίσουν ένα από τα νέα ideapad Tablets K1. Οι απονομές των δώρων θα γίνουν στο φορτηγό της Lenovo Do Tour την Παρασκευή 30/09 και Σάββατο 1/10.

Join, DO, Win
Παράλληλα με το road show, το Lenovo DO Tour μπορεί κανείς να το επισκεφτεί και να το παρακολουθήσει online. Στη διεύθυνση www.lenovodotour.com οι επισκέπτες μπορούν όχι μόνο να μάθουν την πιο πρόσφατη πληροφορία γύρω από το φορτηγό του DO Tour, αλλά έχουν και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στον Online διαγωνισμό των «For those who DO».

Εννέα προκλήσεις συνδυασμένες με θέματα, όπως το Περιβάλλον, Πρόσβαση σε Τεχνολογία, Ψυχαγωγία, Τέχνη & Σχέδιο, Απόδοση & Ταχύτητα, Διαφήμιση και άλλα μπορούν να συμμετάσχουν. Πολυάριθμα προϊόντα της Lenovo και ένα ταξίδι μίας εβδομάδας στο Πεκίνο, στη Κίνα είναι τα δώρα για τους νικητές.

Τέλος, το “Lenovo DO Tour έχει ξεκινήσει από τη Βαρσοβία στις 25 Αυγούστου και καταλήγει στην Άγκυρα στις 16 Οκτωβρίου 2011, ενώ παράλληλα έχει επισκεφτεί την Πολωνία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, την Σερβία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και την Τουρκία.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC