Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Προ των πυλών το IT Pro|Dev Connections 2011

Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία, το autoexec.gr είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση του IT Pro|Dev Connections 2011.


Σε συνεργασία με το dotnetzone.gr, στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2011, στο ΕΚΕΤΕ (Εκπαιδευτικό Κέντρο Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος) στη Γλυφάδα θα διοργανωθεί ένα event με καθαρά τεχνικό περιεχόμενο, πιο πλούσιο από ποτέ.

Ένα πλήρες διήμερο με 40 sessions και 10 ώρες workshops σε 5 παράλληλα tracks. Κατά τη διάρκεια του event θα μπορείτε να δώσετε εξετάσεις πιστοποίησης σε αντικείμενα που θα παρουσιαστούν στο track των workshops.

Και όπως πάντα ο σκοπός του IT Pro|Dev Connections δεν είναι μόνο εκπαιδευτικός. Το event φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ετήσια αφορμή συνάντησης όλων των επαγγελματιών του χώρου της πληροφορικής για ανταλλαγή απόψεων και κοινωνική δικτύωση. Γι αυτό και υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ των sessions αλλά και βραδιά cocktail ώστε να συζητήσετε και να δείτε από πρώτο χέρι που κινείται η αγορά, τι ευκαιρίες παρουσιάζονται και πως θα αντιμετωπίσει κανείς καλύτερα τους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το web site του event όπου θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα.

Επωφεληθείτε από την προσφορά του Super Early Bird των 150€ για την συμμετοχή σας στο event μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC