Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Huawei Honor: με κορυφαία αυτονομία για smartphone

Η Huawei, παρουσίασε επισήμως το Huawei Honor, το κορυφαίο «έξυπνο» τηλέφωνο Android 2.3.5 Gingerbread, με οθόνη αφής 16M 16:9 true color high-definition (HD) FWVGA 4 ιντσών.
Με μπαταρία 1.900 MAh, το Honor απελευθερώνει το χρήστη από τον κόπο της αναζήτησης κάποιας παροχής ηλεκτρικού, προσφέροντας τη δυνατότητα να μοιραστεί αρχεία και να παραμείνει συνδεδεμένος για διάστημα ακόμη και τριών ημερών ανά φόρτιση – η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας σε smartphones 4 ιντσών.Με επεξεργαστή 1.4 GHz, και κάμερα 8-megapixel HDR1-enabled καθώς και κάμερα μπροστινής όψης 2-megapixel, το Honor είναι μια κορυφαία συσκευή με στυλάτη εξωτερική εμφάνιση πάχους μόλις 10.9 mm και βάρους 140g.

“Το Huawei Honor αντιπροσωπεύει άξια το εταιρικό μας brand – είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία επιτρέπει στο χρήστη να συνδέεται και να μοιράζεται εμπειρίες με πολύ απλό τρόπο. Τα πλούσια χαρακτηριστικά του Honor, όπως η μακροβιότητα της μπαταρίας – παράγοντας που συνήθως έρχεται σε δεύτερη μοίρα, ανεβάζουν τη συνολική εμπειρία του χρήστη στο επόμενο επίπεδο,” δήλωσε σχετικά ο κ. Victor Xu, Chief Marketing Officer της Huawei Device.

Πλέον, κάθε χρήστης μπορεί να αποκτήσει, ένα smartphone υψηλών αποδόσεων, που του επιτρέπει να επικοινωνεί, να συνδέεται, να ψυχαγωγείται και να μοιράζεται δεδομένα, χωρίς περιορισμούς χρόνου, και χωρίς να συμβιβάζει τις τεχνολογικές, αλλά και τις στυλιστικές του απαιτήσεις.”

Το Honor διαθέτει το μοναδικό user interface της Huawei που το καθιστά πιο εύκολο για customization και διαχείριση, καθώς και ένα δυναμικό widget πρόγνωσης καιρού. Το Honor, διαθέτει επίσης Γυροσκόπιο (Gyroscope), που προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία στο gaming. Το smartphone κατέχει πιστοποίηση DLNA, η οποία εξασφαλίζει δια-λειτουργικότητα με άλλες συσκευές που κατέχουν πιστοποίηση DLNA, όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κονσόλες ηλεκτρονικών παιχνιδιών και τηλεοράσεις.

Έτσι μπορεί ο κάθε χρήστης, με ακόμη περισσότερη ευκολία να μοιράζεται ψηφιακές φωτογραφίες, μουσική και video σε διάφορες συσκευές με πιστοποίηση DLNA. Η DLNA (Digital Living Network Alliance) πρόκειται για έναν μη-κερδοσκοπικό οργανισμό με περισσότερες από 250 εταιρείες μέλη κατασκευαστές κινητών καταναλωτικών προϊόντων, PC, και παρόχους υπηρεσιών. Σύμφωνα με στοιχεία της ABI Research, κατά τη διάρκεια του 2010, περισσότερες από 440 εκατομμύρια συσκευές με πιστοποίηση DLNA εγκαταστάθηκαν για οικιακή χρήση.

Η διάθεση του Honor θα ξεκινήσει στη χώρα μας στις αρχές του νέου έτους.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC