Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ericsson υποστηρίζει το social good summit

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης του Technology for Good και της ανάδειξης των τρόπων που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, η Ericsson ήταν αποκλειστικός χορηγός του δεύτερου ετήσιου Social Good Summit στη Νέα Υόρκη, που παρουσιάζεται από το Mashable, το 92nd Street Y και τoν Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.Η Ericsson παρουσίασε τέσσερα θέματα κατά τη διάρκεια του summit, που θα αποτελούνται από συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε εκπαίδευση, υγεία, μικρο-οικονομία και τεχνολογία.

Στο Social Good Summit, που πραγματοποιήθηκε στις 19-22 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν πρόσωπα υψηλής επιρροής, πρωτοπόροι σε διάφορους κλάδους και bloggers διερευνώντας τρόπους με τους οποίους ο τομέας Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών μπορεί να ανταποκριθεί σε μερικές από τις πιο συναρπαστικές σύγχρονες και μελλοντικές προκλήσεις παγκοσμίως.

Ο Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος της Ericsson, Hans Vestberg και ο Jeffrey Sachs, Επικεφαλής του «The Earth Institute», παρουσίασαν στο συνέδριο και συζήτησαν τις θέσεις τους για την εκπαίδευση του 21ου αιώνα σε μια Διαδικτυωμένη Κοινωνία για όλους.

Η Elaine Weidman, Επικεφαλής για τον τομέα της Βιωσιμότητας στην Ericsson, δήλωσε: «Στη σημερινή Διαδικτυωμένη Κοινωνία, η ευρυζωνικότητα και ο τομέας Πληροφορικής και Επικοινωνιών αποτελούν κινητήριες δυνάμεις που μπορούν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο και πιο βιώσιμο. Οι παγκόσμιες προκλήσεις όπως η φτώχεια, οι πρόσφυγες, οι φυσικές καταστροφές και το περιβάλλον μπορούν να αντιμετωπιστούν, κάνοντας τις υπηρεσίες κινητής ευρυζωνικότητας διαθέσιμες και προσιτές για την πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού.»

Και κατέληξε: «Όταν προσθέσουμε την ταχεία ανάπτυξη ισχυρών κινητών συσκευών και το cloud computing, θα δούμε τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία να επεκτείνεται προκειμένου να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που εργαζόμαστε, ζούμε και αλληλεπιδρούμε. Αυτό εννοούμε με τον όρο «Technology for Good».

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC