Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Βράβευση του eFront στις ΗΠΑ

Μεταξύ των φιναλίστ του διαγωνισμού "The Best of ELearning! 2011 Awards" που διεξάγεται ετησίως στις ΗΠΑ βρίσκεται το eFront της Επίγνωσις. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Elearning! Media Group, το eFront επιλέχθηκε ως μια από τις καλύτερες λύσεις ηλεκτρονικής μάθησης στις κατηγορίες:1. Best Learning Management System (eFront Enterprise) και
2. Best Open Source Solution (eFront Open Source).

O διαγωνισμός "The Best of ELearning! 2011 Awards" θεωρείται από τους σημαντικότερους διεθνώς στα συστήματα διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου και ηλεκτρονικής εκπαίδευσης. Το eFront είναι από τα ελάχιστα ευρωπαϊκά και το μοναδικό ελληνικό σύστημα που έχει βραβευτεί στην ιστορία του διαγωνισμού.

Η υποψηφιότητα του eFront προτάθηκε από κορυφαίους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς του κλάδου της ηλεκτρονικής μάθησης, που αναπτύσσουν δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διάκριση ήρθε ως αποτέλεσμα ψηφοφορίας, στην οποία συμμετείχαν οι φορείς του κλάδου, σηματοδοτώντας την διεθνή επιτυχία του eFront, τόσο σε επίπεδο καινοτομίας, όσο και σε επίπεδο ικανοποίησης των χρηστών.

Κατόπιν της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, η Επίγνωσις παραβρέθηκε στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, στο Enterprise Learning! Conference & Expo στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ως τιμώμενη εταιρεία ηλεκτρονικής μάθησης.


Υπενθυμίζεται πως η Επίγνωσις είναι ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας λογισμικού η οποία ιδρύθηκε το 2003 από ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι μέλος του επιχειρηματικού οικοσυστήματος Virtual Trip.

Αναπτύσσει την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης eFront την οποία διανέμει σε περισσότερες από 50 χώρες και στις πέντε Ηπείρους. Θεωρείται μία από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο του λογισμικού.

H επιχείρηση απασχολεί δέκα άτομα και ο κύκλος εργασιών της το 2011 αναμένεται να φτάσει το 1 εκατ. ευρώ, έναντι 310 χιλ. ευρώ το 2010 και 75 χιλ. ευρώ το 2009.

Το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα Virtual Trip
Το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα Virtual Trip δημιουργήθηκε το 2000 στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης και αποτελείται σήμερα από δεκατέσσερις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας με παρουσία στην Αθήνα, το Ηράκλειο και το Akron του Ohio ενώ to 2008 προχώρησε στην ίδρυση γραφείου στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Στελεχώνεται σήμερα από 45 άτομα και ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του το 2011 αναμένεται να ξεπεράσει τα 11 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC