Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Canon IXUS 1100HS, η απόλυτη IXUS με ζουμ 12x

H Intersys AE ανακοίνωσε την Canon IXUS 1100 HS, την απόλυτη IXUS, με οθόνη αφής, εντυπωσιακό ευρυγώνιο φακό 28mm και οπτικό zoom 12x. Πρόκειται για τη λεπτότερη μηχανή στην κατηγορία της, καθώς ο φακός κρύβεται τελείως στο μικρό σώμα της μηχανής από ανοξείδωτο ατσάλι [1], ενώ το προηγμένο Σύστημα HS, την καθιστά ιδανική για υπέροχες εικόνες με χαμηλό θόρυβο σε όλες τις συνθήκες.Η IXUS 1100 HS διαθέτει ένα νέο Έξυπνο Σύστημα Σταθεροποίησης Εικόνας (IS), που διασφαλίζει την καταγραφή κάθε θέματος με απόλυτη ευκρίνεια - σε κοντινά πλάνα, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή στη μέγιστη ρύθμιση ζουμ.

Συνδυάζοντας τις νεότερες τεχνολογίες απεικόνισης με το design της σειράς IXUS, η 1100 HS επιτρέπει στο χρήστη να καταγράφει εντυπωσιακές στατικές εικόνες και ταινίες υψηλής ευκρίνειας. Η τεράστια οθόνη αφής 8,0 εκ. (3.2”) προσφέρει εξαιρετικά εύκολο χειρισμό, διευκολύνοντας τη σύνθεση του κάδρου και την προβολή εικόνων και ταινιών. Παράλληλα, η δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD με στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας καθιστά τη μηχανή ιδανική για χρήση στις διακοπές ή σε νυχτερινές εξόδους.

Καταγραφή της ιδανικής στιγμής εύκολα και απλά

Ο φακός με οπτικό ζουμ 12x αιχμαλωτίζει ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα θέματα με εκπληκτική καθαρότητα, χάρη στα οπτικά εξαρτήματα ακριβείας της Canon και τον Σταθεροποιητή Εικόνας κέρδους 4 στοπ. Συμβάλλει στην καταγραφή εικόνων με εξαιρετική ποιότητα και λεπτομέρεια σε όλες τις εστιακές αποστάσεις, από τη μέγιστη ρύθμιση ευρυγώνιου έως το μέγιστο ζουμ. Το νέο Έξυπνο Σύστημα Σταθεροποίησης Εικόνας (IS) προσφέρει μεγαλύτερο βαθμό λεπτομέρειας σε στατικές εικόνες και ταινίες, αναγνωρίζοντας αυτόματα την κατάσταση λήψης και επιλέγοντας την καταλληλότερη από τις επτά καταστάσεις σταθεροποίησης [2]. Για παράδειγμα, κατά τη φωτογράφηση ενός λουλουδιού από κοντά η μηχανή θα επιλέξει αυτόματα την κατάσταση Macro IS με τεχνολογία Υβριδικής Σταθεροποίησης Εικόνας. Κατά την λήψη απομακρυσμένων θεμάτων με μεγάλο συντελεστή ζουμ θα μεταβεί στην κατάσταση Ενισχυμένης Σταθεροποίησης για βελτιωμένη σταθερότητα της εικόνας.

Το Σύστημα HS της Canon – συνδυασμός ενός αισθητήρα CMOS 12,1 Megapixel με οπίσθιο φωτισμό και του αποκλειστικού επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4 – συμβάλλει στην καταγραφή της φυσικής ατμόσφαιρας των σκηνών, παρέχοντας εικόνες εξαιρετικής σαφήνειας με χαμηλό θόρυβο, χωρίς να απαιτείται χρήση φλας ή τριπόδου.

Η λειτουργία Νυχτερινής Σκηνής με Κράτημα στο Χέρι συνδυάζει τα δεδομένα εικόνας μιας αλληλουχίας λήψεων υψηλής ταχύτητας σε μία φωτογραφία για να επιτύχει την καλύτερη δυνατή έκθεση με ελάχιστο ‘κούνημα’, ενώ η λειτουργία Επιλογής Βέλτιστης Σκηνής αποθηκεύει την καλύτερη λήψη από μια ακολουθία πέντε εικόνων υψηλής ταχύτητας. Η κατάσταση Διαδοχικών Λήψεων Υψηλής Ταχύτητας επιτρέπει την καταγραφή σκηνών με καταιγιστική δράση, τραβώντας εικόνες ανάλυσης 3,0MP με ρυθμό 7,8 λήψεις/δευτ. Εναλλακτικά, η ταχύτητα συνεχούς λήψης με πλήρη ανάλυση φτάνει τις 3,3 φωτογραφίες/δευτ. Για πιο διασκεδαστικά βίντεο, η κατάσταση Ταινίας με Εξαιρετικά Αργή Κίνηση επιβραδύνει τα θέματα που κινούνται γρήγορα, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο VGA με ταχύτητα 120 καρέ/δευτ. (ή ανάλυσης QVGA με 240 καρέ/δευτ.) και αναπαραγωγής του υλικού σε ένα κλάσμα της πραγματικής ταχύτητας[4].

Ταινίες Full HD

Χάρη στην ανάλυση Full HD (1080p), το οπτικό ζουμ και τον στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας, οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν το ίδιο εύκολα φωτογραφίες και ταινίες χρησιμοποιώντας την ίδια κομψή και ιδιαίτερα μικρή σε διαστάσεις μηχανή. Η κατάσταση Ανασκόπησης Ταινίας επιτρέπει τη δημιουργία μιας ταινίας με ποιότητα VGA, για αφήγηση της ιστορίας πίσω από τις εικόνες που καταγράφτηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα. Η μηχανή καταγράφει αυτόματα τα τέσσερα δευτερόλεπτα της δράσης πριν από τη λήψη κάθε στατικής εικόνας και συνδυάζει τα αποσπάσματα σε μία ταινία, την οποία οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν ως πρόσθετο υλικό ή να τη μοιραστούν με φίλους στο Internet.

Ο κόσμος στα χέρια σας

Η IXUS 1100 HS επιτρέπει τη σύνθεση του κάδρου και την εξέταση στατικών εικόνων και ταινιών με εντυπωσιακό βαθμό λεπτομέρειας και εκπληκτική αντίθεση και αναπαραγωγή χρωμάτων, μέσω της τεράστιας οθόνης Αφής PureColor II LCD 8,0 εκ. (3,2"), η οποία καλύπτει ολόκληρη την πίσω πλευρά της μηχανής και παρέχει ανάλυση 460.000 κουκκίδες. Οι χρήστες έχουν τα πάντα υπό τον έλεγχό τους και μπορούν να προσαρμόζουν τις διάφορες ρυθμίσεις με ένα άγγιγμα. Με τη λειτουργία AF Αφής έχουν τη δυνατότητα απλώς να αγγίξουν ένα θέμα στην οθόνη για να εστιάσουν σε αυτό, ή μπορούν να καταγράψουν άμεσα μια σκηνή με τη νέα λειτουργία Κλείστρου Αφής.

Χάρη στη μεγάλη ευελιξία που παρέχει η τεχνολογία των οθονών αφής, ο τρόπος χρήσης της μηχανής και η πρόσβαση στις σημαντικότερες ρυθμίσεις καθορίζονται αποκλειστικά από τις προτιμήσεις του χρήστη. Το περιβάλλον χειρισμού περιλαμβάνει προκαθορισμένες συντομεύσεις για τις πιο κοινές ρυθμίσεις των μενού, αλλά ο χρήστης μπορεί να τις μετακινήσει και να τις προσαρμόσει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Με τον τρόπο αυτό, η πλοήγηση στο περιβάλλον χειρισμού της μηχανής γίνεται γρήγορα και εύκολα.

Μοιραστείτε τη δημιουργικότητά σας

Εκτός από μια εξαιρετικά κομψή μηχανή μικρού μεγέθους, με υψηλές δυνατότητες ζουμ για την καταγραφή της σκηνής με απόλυτο ρεαλισμό, η IXUS 1100 HS διαθέτει επίσης πληθώρα δημιουργικών καταστάσεων που μπορείτε να εξερευνήσετε για διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Σε αυτές περιλαμβάνονται τα Εφέ Μινιατούρα, Πολύ Ζωηρά Χρώματα και Πόστερ (διαθέσιμα επίσης κατά την εγγραφή βίντεο Full HD), καθώς και το Εφέ Ευρείας Γωνίας, το οποίο παραμορφώνει την εικόνα και προσφέρει μια ξεχωριστή ματιά με πιο συμβατική αίσθηση. Το Εφέ Παιδικής Μηχανής προσφέρει εικόνες με υψηλή αντίθεση, έντονα χρώματα και αίσθηση φωτογραφιών που έχουν καταγραφεί με μηχανές παλιάς τεχνολογίας, ενώ με το εφέ Μονόχρωμη επιτυγχάνονται πιο ατμοσφαιρικοί ασπρόμαυροι, σέπια ή μπλε τόνοι.

Η δυνατότητα λήψης με πολλαπλές αναλογίες κάδρου επιτρέπει την καταγραφή εικόνων με διάφορα σχήματα και μεγέθη, από απόλυτα τετράγωνες, έως ευρείας οθόνης 16:9. Η νέα κατάσταση Διαμόρφωσης Φωτογραφικού Άλμπουμ βοηθά τους χρήστες να επιλέγουν εικόνες και να δημιουργούν φωτογραφικά άλμπουμ για προσωπική χρήση ή για συγγενείς και φίλους. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιούν την IXUS 1100 HS με συμβατούς εκτυπωτές Canon για τη δημιουργία υπέροχων προσωπικών δώρων και άλμπουμ. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται άμεσα τις αγαπημένες τους εικόνες και τα βίντεο απευθείας από τη μηχανή, προβάλλοντάς τα σε τηλεοράσεις ή οθόνες Υψηλής Ευκρίνειας (HD) μέσω της θύρας HDMI[5]. Επιπλέον, η εναλλαγή μεταξύ των εικόνων μπορεί να γίνεται μέσω του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης, εφόσον είναι συμβατή με τη λειτουργία HDMI-CEC.

[1] Η λεπτότερη φωτογραφική μηχανή με οπτικό ζουμ 12x στον κόσμο, βάσει έρευνας της Canon έως τις 23 Αυγούστου 2011 και σύμφωνα με τα πρότυπα CIPA

[2] Κανονικό IS, Δυναμικό IS, Ενισχυμένο IS, IS με Οριζόντια Μετατόπιση, IS για Κοντινές Λήψεις, κατάσταση Τριπόδου, Δυναμικό IS για Κοντινές Λήψεις

[3] Ανίχνευση 21 σκηνών στην κατάσταση Ταινίας

[4] Αναπαραγωγή ταινιών QVGA (320x240) με 1/8 της πραγματικής ταχύτητας και ταινιών VGA (640x480) με 1/4 της πραγματικής ταχύτητας

[5] Απαιτείται προαιρετικό καλώδιο

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC