Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Business e-Secure από τον ΟΤΕ

Τη νέα υπηρεσία Business e-Secure παρουσίασε ο ΟΤΕ για τις αυξημένες ανάγκες ασφάλειας των επιχειρήσεων. Πρόκειται για υπηρεσία που παρέχει λύσεις για την αντιμετώπιση και μείωση των κινδύνων κατά τη χρήση του διαδικτύου, τη μεταφορά δεδομένων και τη χρήση e-mail.Συγκεκριμένα, η υπηρεσία προστατεύει υπολογιστικά συστήματα (workstations, fileservers και email servers) προσφέροντας Anti-virus και Anti-spy ware, Anti-spam, Firewall και Browsing protection.

Βασικό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας Business e-Secure αποτελεί η δυνατότητα Κεντρικής Διαχείρισης από την ίδια την επιχείρηση. Μέσα από το portal Business e-Secure μπορεί εκπρόσωπος της επιχείρησης να διαχειριστεί την υπηρεσία εύκολα και γρήγορα από όπου κι αν βρίσκεται για:

- παρακολούθηση στατιστικών και alerts,
- παρακολούθηση των αδειών χρήσης και reporting για την υπηρεσία,
- σχεδιασμό σχετικής πολιτικής ασφάλειας.

Η υπηρεσία είναι προϊόν συνεργασίας του ΟΤΕ με την F-Secure, που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή λογισμικού ασφαλείας.

Η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας Business e-Secure γίνεται μέσω του 13818 OTE Business Customer Service, του www.ote.gr και του δικτύου καταστημάτων OTEshop.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC