Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τρία νέα All-In-One PCs από την ASUS

Η ASUS κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τρία νέα All-in-One-PCs: τα ET2210, ET2410 και ET2700. Η ανάλυση της οθόνης και των τριών μοντέλων ανέρχεται στα 1.920x1.080pixels.Tα μοντέλα διατίθενται με οθόνες στις 22, 24 και 27 ίντσες – και τα τρία PCs υποστηρίζουν το Multi-Touch. Όλα τα ηλεκτρονικά ενσωματώνονται σε ένα σώμα πάχους μόλις έξι χιλιοστών από αλουμίνιο που χρησιμοποιείται και ως στασίδι της οθόνης. Αν το επιθυμείτε μπορείτε να αφαιρέσετε αυτό το σώμα και να κρεμάσετε την οθόνη στον τοίχο.

Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα PCs και ως τηλεοράσεις – χρησιμοποιώντας το σχετικό ενσωματωμένο tuner. Μέσω του HDMI μπορείτε, δε, να τα συνδέσετε και με εξωτερικές συσκευές.

Τα All-In-One PCs μπορούν να εξοπλιστούν με διάφορους επεξεργαστές Core i και κάρτες γραφικών. Οι σκληροί δίσκοι τους μπορούν να φτάσουν έως το 1ΤΒ ενώ οι μνήμες τους έως τα 8GB.

H τιμή είναι γνωστή μόνο για το ET240 (24”) το οποίο και θα κοστίζει 665 ευρώ ενώ διατίθεται ήδη στην αμερικανική αγορά. Οι τιμές για τα άλλα δύο μοντέλα – που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο έτος – παραμένουν ακόμα άγνωστες.

ΠΗΓΗ: Electronista
© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC