Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Με τη Vodafone το γρηγορότερο mobile Internet

Η Vodafone παρέχει σήμερα το ταχύτερο mobile internet στην Ελληνική αγορά σύμφωνα με μετρήσεις ανεξάρτητου φορέα που διεξήχθησαν για τη Vodafone τον Ιούλιο.Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε 55 συγκεκριμένα και προεπιλεγμένα σημεία, σε 7 μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα), με τα πιο διαδεδομένα smartphones της αγοράς. Η μεθοδολογία μετρήσεων καθορίστηκε από τον ανεξάρτητο φορέα, σύμφωνα με τις πρακτικές της διεθνούς αγοράς, ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Τα αποτελέσματα αυτά πιστοποιούν την υλοποίηση της δέσμευσης της Vodafone για παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών στους πελάτες της.

Παράλληλα, η Vodafone παρέχει γρήγορο mobile internet σε πάνω από 95% του πληθυσμού και σε περισσότερα σημεία από τα άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, μέσω των πλέον προηγμένων τεχνολογιών ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο και ως αποτέλεσμα της συνεχούς ανάπτυξης και αναβάθμισης του δικτύου της, οδηγώντας τις εξελίξεις στην Ελληνική αγορά.

Μέσα από το πλέον γρήγορο και ποιοτικό δίκτυο της Vodafone, οι πελάτες της εταιρίας, ιδιώτες και επαγγελματίες απολαμβάνουν εύκολη και αξιόπιστη πρόσβαση από το κινητό τους σε εφαρμογές, καθώς και υπηρεσίες mobile internet, όπως πλοήγηση σε ιστοσελίδες, e-mail, instant messaging & social networking, όπου κι αν βρίσκονται.

H Vodafone επικοινωνεί τις γρηγορότερες ταχύτητες που παρέχει το δίκτυό της, μέσα από τηλεοπτικό σποτ και κεντρικό ήρωα τον «Γιάννη» έναν απλό άνθρωπο της διπλανής πόρτας, που σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς του κατεβάζει πολύ γρήγορα την αγαπημένη του μουσική.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC