Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

“To πρώτο πραγματικό gaming laptop”

H έως τώρα γνωστή μόνο για αξεσουάρ της για PCs εταιρεία Razer, παρουσίασε το πρώτο της laptop στην αγορά. Το Razer Blade είναι ένα μοντέλο με οθόνη 17”, έχει case από αλουμίνιο, πάχος 2,2 εκατοστά και ζυγίζει σχεδόν 3 κιλά – αποτελώντας ένα ανέλπιστα ελαφρύ και λεπτό laptop για την κατηγορία του.

Το εσωτερικού του τραβά επίσης την προσοχή: ένας επεξεργαστής Core i7 στα 2,8GHz και 8GB 1333 MHz DDR3 RAM φροντίζουν ώστε όλες οι εργασίες να διεκπεραιώνονται τάχιστα. Εξίσου …γοητευτική είναι και η Nvidia GeForce GT 555M με 2GB GDDR5 μνήμη που ενσωματώνει.

Κατά τα άλλα διαθέτει ένα σκληρό δίσκο στα 320GB ταχύτητας 7200rpm, USB 2.0 και 3.0, HDMI out και Bluetooth. Φυσικά το notebook διαθέτει και μια υποδοχή για Gigabit Ethernet, όπως WLAN και ενσωματωμένη HD Webcam.
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του laptop είναι το λεγόμενο Switchblade UI. Αυτό αποτελείται από 10 ρυθμιζόμενα πλήκτρα όπως και μια μικρή οθόνη LCD. Η τελευταία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως οθόνη για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια (αν χρησιμοποιείτε ποντίκι) είτε ως Multitouch Trackpad, βελτιστοποιημένο για το mobile gaming.

Θα κυκλοφορήσει στην αγορά το τέταρτο τρίμηνο του έτους σε ενδεικτική τα 2.800 δολάρια.ΠΗΓΗ: techspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC