Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Εξειδικευμένες ευρυζωνικές λύσεις από την On Telecoms

Η On Telecoms, εξακολουθεί να προσφέρει με επιτυχία ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, που αφορούν σε υπηρεσίες διασύνδεσης με οπτική ίνα, τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες φωνής, δεδομένων και Internet. Έτσι, ξεκίνησε μία ακόμη σημαντική συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και συγκεκριμένα τo web hosting του meteo.grΠλέον η On Telecoms φιλοξενεί στο τεχνολογικά άρτιο Data Center της τον εξοπλισμό του meteo.gr. Με αυτό τον τρόπο παρέχει 100% αδιάλειπτη λειτουργία, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την πλήρη ασφάλεια κίνησης και δεδομένων του meteo.gr για τη βέλτιστη λειτουργία του site.

Το meteo.gr είναι ένα από τα εγκυρότερα και πληρέστερα site καθώς και το φιλικότερο μετεωρολογικό site στην Ελλάδα, με επισκεψιμότητα που κυμαίνεται κατά μέσο όρο στις 320.000 επισκέψεις ημερησίως. To meteo.gr χρησιμοποιεί ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της μετεωρολογίας και διαρκώς αναζητά, μέσω του επιστημονικού προσωπικού του, τη βελτίωση των παρεχόμενων δεδομένων.

«Είναι σημαντικό για εμάς να βλέπουμε φορείς όπως το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών να δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες της On Telecoms» δήλωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γρηγόρης Αναστασιάδης. «Η προσφορά υπηρεσιών web hosting για το meteo.gr, το σημαντικότερο μετεωρολογικό site στην Ελλάδα, αποτελεί μία ακόμα σημαντική επιτυχία μας στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων σε εταιρικούς πελάτες.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η On Telecoms διαθέτει ήδη ένα ευρύ πελατολόγιο στους σημαντικότερους επιχειρηματικούς κλάδους (τράπεζες, τεχνολογία, MME, ναυτιλία, καταναλωτικά προϊόντα, αλυσίδες super market κ.λπ.). Έτσι, η συνεργασία με το meteo.gr επιβεβαιώνει ότι η On Telecoms συνεχίζει να κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη μεγάλων εταιρικών πελατών.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC