Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Η Huawei υλοποιεί δίκτυο LTE στο Χονγκ Κονγκ

Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιακής τεχνολογίας (ICT) παγκοσμίως, μαζί με την Genius Brand Limited (“Genius Brand”), σε μια επιχειρηματική σύμπραξη μεταξύ των Hutchison Telephone Company Limited (“HTCL”) και Hong Kong Telecommunications (HKT) Limited (“HKT”), υπέγραψαν σύμβαση για την υλοποίηση ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα LTE στο Hong Kong, στο πλαίσιο του Συνεδρίου για τη Δωδεκαετή Οικονομική, Εμπορική, και Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη μεταξύ Κίνας και Χονγκ Κονγκ .
Επιπλέον, η Huawei υπέγραψε συμφωνίες με την HTCL και την HKT αντίστοιχα, για την εξέλιξη των δικτύων κορμού τους σε προδιαγραφές Evolved Packet Core (EPC), ενώ παράλληλα θα τους παρέχει άλλες λύσεις για τη διαχείριση των δικτυακών πόρων και για τη διαχείριση QoE της end-to-end εμπειρίας τελικού χρήστη.

Ο κ.Yang Shu, Πρόεδρος της Huawei στην περιοχή Νοτιοανατολικής Ασίας, δήλωσε σχετικά: “Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση σχετικά με την εξέλιξη στην τεχνολογία LTE από τη GSA (The Global Mobile Suppliers Association), τα μισά από τα εμπορικά δίκτυα LTE παγκοσμίως, χρησιμοποιούν τη λύση SingleRAN LTE της Huawei. Με την καινοτόμα end-to-end λύση της και ιστορικό ανάπτυξης δικτύων LTE παγκοσμίως, η Huawei δεσμεύεται στην επιτυχία αυτού του έργου.”


Ο κ. Alex Arena, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου PCCW Limited, προσέθεσε: “Η προηγμένη αυτή τεχνολογία θα προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο, μεγαλύτερη ανάλυση σε streaming κινητού περιεχομένου και βελτιωμένη διαδραστικότητα, μαζί με άλλες ασύρματες εφαρμογές που απαιτούν προδιαγραφές υψηλού εύρους ζώνης (bandwidth). H τεχνολογία αιχμής της Huawei μας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχουμε πιο γρήγορα το σκοπό μας: τη δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα και καλύτερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας επόμενης γενιάς στο  Χονγκ Κονγκ  και την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών ασύρματου ευρυζωνικού διαδικτύου στους πελάτες μας.”

O κ. Peter Wong, Διευθύνων Σύμβουλος στην Hutchison Telecommunications Hong Kong Holdings Limited, είπε: “Είμαστε χαρούμενοι για την επιλογή της Huawei ως στρατηγικό συνεργάτη για τη δημιουργία νέου αστικού δικτύου LTE. Σε συνδυασμό με την προηγμένη και ολοκληρωμένη υποδομή κινητής και σταθερής τηλεφωνίας που ήδη διαθέτουμε, το νέο δίκτυο θα μας φέρει σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας δεδομένων με δυνατότητα ταχύτητας download άνω των 100 Mbps και ενισχυμένες υπηρεσίες σύγκλισης σταθερής – κινητής τηλεφωνίας στο μέλλον, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την ηγετική μας θέση στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών.”

Τέλος, ο κ.Tiger Lu, Chief Representative, του γραφείου της Huawei στο  Χονγκ Κονγκ  προσέθεσε: “Η Huawei δραστηριοποιείται στην τηλεπικοινωνιακή αγορά του  Χονγκ Κονγκ για πάνω από μία δεκαετία. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αγορά, καθώς και τις ανάγκες των πελατών μας. Οι εξειδικευμένες, καινοτόμες λύσεις μας, σε συνδυασμό με την ασυναγώνιστη εμπειρία μας στην ανάπτυξη δικτύων LTE παγκοσμίως, δίνουν στους πελάτες μας τη δυνατότητα να επιτύχουν στην αγορά. Είμαστε χαρούμενοι που η Genius Brand επέλεξε τις end-to-end LTE λύσεις μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα αναπτύξουμε ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα LTE για τη Genius Brand, παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες LTE σε χρήστες κινητής τηλεφωνίας στο  Χονγκ Κονγκ .”

Με πληθυσμό που ξεπερνά τα επτά εκατομμύρια, το Χονγκ Κονγκ δεν είναι απλώς μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις του κόσμου, αλλά και μια από τις πιο ανταγωνιστικές τηλεπικοινωνιακές αγορές, με υψηλό επίπεδο πελατειακών απαιτήσεων για ποιότητα και αποδοτικότητα.

Η κορυφαία λύση SingleRAN LTE της Huawei θα εφαρμόσει για την Genius Brand δίκτυο MOCN (Multiple Operator Core Network), προκειμένου να επιτρέψει στις HTCL και HKT να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσα από εξοικονόμηση κόστους και χρόνου για τη διάθεση του νέου δικτύου,διαμοιράζοντας τους πόρους ραδιοδικτύου και φάσματος, ενώ παράλληλα λειτουργεί με δύο ξεχωριστά δίκτυα κορμού.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC