Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Η HP επιταχύνει και απλοποιεί την υλοποίηση εικονικών υποδομών

Η HP παρουσιάζει το HP VirtualSystem for VMware, μια βελτιστοποιημένη, «με το κλειδί στο χέρι» λύση, η οποία προσφέρει μια υποδομή για virtualization που αποτελεί τη βάση για περιβάλλοντα cloud computing, επιταχύνοντας την υλοποίηση τους.
Μπορεί τα συστήματα virtualization να υιοθετούνται ολοένα και περισσότερο από τις επιχειρήσεις, ωστόσο, οι αρχιτεκτονικές δικτύων πολλαπλών επιπέδων, η εξάπλωση των εικονικών συστημάτων, οι άκαμπτες λύσεις storage, οι απρόβλεπτες ανάγκες και οι ανησυχίες για την ασφάλεια των συστημάτων έχουν αυξήσει την πολυπλοκότητα τους και εμποδίζουν τη μαζική υλοποίηση τους.

Για να βοηθήσει επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να ανταποκριθούν σε αυτές τις προκλήσεις, το HP VirtualSystem for VMware περιλαμβάνει HP Networking, HP Converged Storage, servers HP BladeSystem και λογισμικό HP Insight, σε συνδυασμό με υπηρεσίες εγκατάστασης.

Με βάση τη φιλοσοφία και τις λύσεις HP Converged Infrastructure, η λύση HP VirtualSystem περιλαμβάνει καινοτομίες στην αρχιτεκτονική και υπηρεσίες που ελαχιστοποιούν την πολυπλοκότητα σε υλοποιήσεις virtualization, ενοποιούν την πληροφοριακή υποδομή και βελτιώνουν τις επιδόσεις. Έτσι, οι επιχειρήσεις μπορούν:

- Να επιταχύνουν τις διαδικασίες για τη φορητότητα των εικονικών μηχανών έως και κατά 40%, διπλασιάζοντας παράλληλα το ρυθμό διεκπεραίωσης και μειώνοντας πάνω από 500 φορές το χρόνο ανάκτησης των δικτύων (1), με τη νέα λύση δικτύωσης για virtual περιβάλλοντα, HP FlexFabric.

- Να μειώσουν τις απαιτήσεις σε χωρητικότητα κατά 50%, να διπλασιάσουν την πυκνότητα εγγραφής των εικονικών μηχανών (2) και να επιταχύνουν την υλοποίηση με τις λύσεις HP LeftHand και τα συστήματα storage HP 3PAR.

- Να βελτιώσουν τις λειτουργίες των εικονικών servers με τη λύση HP Insight Control for VMware vCenter™, η οποία ειδοποιεί τους διαχειριστές των συστημάτων πληροφορικής και επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση και επίλυση προβλημάτων.

- Να ευθυγραμμίσουν τη στρατηγική και τις επενδύσεις στον τομέα του virtualization με τους ευρύτερους επιχειρησιακούς στόχους, μέσω συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσιών σχεδιασμού και υλοποίησης. Οι υπηρεσίες αυτές διατίθενται είτε μέσω του χαρτοφυλακίου της επιχειρησιακής μονάδας HP Technology Services, είτε μέσω συνεργατών που έχουν λάβει πιστοποίηση HP ServiceONE.

«Οι λύσεις virtualization αποτελούν σήμερα μια βασική επιλογή για τις επιχειρήσεις, αλλά ακόμη υπάρχουν εμπόδια για τη μαζική υιοθέτηση τους», δήλωσε ο Paul Miller, Vice President Systems and Solutions, Enterprise Servers, Storage and Networking της HP. «Με τη λύση HP VirtualSystem for VMware, οι επιχειρήσεις μπορούν να απλοποιήσουν και να επεκτείνουν τις υλοποιήσεις virtualization, ανοίγοντας το δρόμο για την εποχή του cloud computing», συμπλήρωσε.

«Οι επιχειρήσεις χρειάζονται λύσεις που τους προσφέρουν τη δυνατότητα να υπερβούν τα εμπόδια των παραδοσιακών απομονωμένων υποδομών και να δημιουργήσουν ομάδες τεχνολογικών πόρων που μπορούν να αξιοποιηθούν από πολλούς χρήστες, σε πραγματικό χρόνο», σημείωσε ο Gary Green, Vice President, Global Strategic Alliances της VMware. «Η λύση HP VirtualSystem for VMware βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τα έργα virtualization και να επιτύχουν τη μετάβαση τους σε περιβάλλοντα cloud computing στο μέλλον», συμπλήρωσε.

Απλοποιημένη διαχείριση και κορυφαίες επιδόσεις
Η λύση HP VirtualSystem for VMware μπορεί να βελτιστοποιηθεί για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Έτσι, οι συνεργάτες καναλιού της HP έχουν νέες ευκαιρίες πωλήσεων και μπορούν να δημιουργήσουν αξία άμεσα και γρήγορα. Αξιοποιώντας τη λύση HP VirtualSystem for VMware, οι συνεργάτες μπορούν να αποκομίσουν έσοδα ταχύτερα μέσω του βελτιστοποιημένου και απλοποιημένου μοντέλου πωλήσεων και διανομής.

Πέρα από την παροχή λύσεων HP VirtualSystem for VMware, οι συνεργάτες μπορούν να προωθήσουν και εξατομικευμένα HP Virtualization Smart Bundles, δηλαδή βελτιστοποιημένες λύσεις που προσφέρουν σταθερή απόδοση και μειώνουν την πολυπλοκότητα, προσφέροντας επιδόσεις και δυνατότητες ανάλογα με τις επιχειρησιακές ανάγκες.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: www.hp.com/go/vs4vmware.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC