Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Πάνω από μισό εκ. συνδρομητές για την Forthnet

Ο Όμιλος Forthnet ανακοίνωσε τα τα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα του 2ου τριμήνου 2011, σύμφωνα με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα.Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τη δυναμική του πορεία στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιακών και τηλεοπτικών υπηρεσιών, καθώς ενισχύθηκε σημαντικά η συνδρομητική βάση του Ομίλου, που ανήλθε σε 122 χιλ. νοικοκυριά με συνδυασμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και συνδρομητικής τηλεόρασης και στο μισό εκατομμύριο συνδρομητές Broandband.Παράλληλα, βελτιώθηκαν αισθητά οι σημαντικοί οικονομικοί δείκτες, όπως το προσαρμοσμένο EBITDA στα € 23,7 εκατ., αυξημένο κατά +35,2%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα το 2010 (€ 17,6 εκατ.).

Ειδικότερα, ο Όμιλος Forthnet συνεχίζει να ενισχύει σημαντικά τη θέση του στους συνδρομητές συνδυασμένων υπηρεσιών με το μερίδιο του πλέον να ανέρχεται σε 16,7%, από 7,9% το αντίστοιχο περσινό διάστημα και να ανέρχεται πλέον σε 122 χιλ. νοικοκυριά.

Επιπλέον, ορόσημο για την εταιρεία αποτελεί το γεγονός ότι οι συνδρομητές Broadband ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο, αγγίζοντας πλέον τους 501.705.

Στον τομέα της Nova, οι ενεργοί συνδρομητές ανήλθαν συνολικά τους 358 χιλιάδες, αυξημένοι κατά 32.000 στην Ελλάδα, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Τέλος, σε επίπεδο οικονομικών δεικτών, σημειώθηκε αύξηση του ενοποιημένου κύκλου εργασιών σε ποσοστό 3,8%, στα € 105,8 εκατ. από € 101,9 εκατ. το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δε τα λές και άσχημα τα αποτελέσματα. Μάζεψε αρκέτ από το προηγούμενο τρίμηνο και νομίζω το επόμενο θα έιναι ακόμα καλύτερο.

 
SYNC ME @ SYNC