Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Η Eastlink επιλέγει Ericsson

Η Ericsson υπέγραψε τετραετή συμφωνία ως μοναδικός προμηθευτής των δικτύων κορμού και ραδιοπρόσβασης της EastLink, με τη χρήση HSPA+ και τεχνολογιών επόμενης γενιάς. Η Ericsson θα χρησιμοποιήσει το multi-standard radio base station; RBS 6000, circuit switched και packet δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων Evolved Packet Core και Operation Support Systems (OSS), καθώς και επαγγελματικές υπηρεσίες.


“Πάντα προσανατολιζόμαστε στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας επικοινωνίας και ψυχαγωγίας στους πελάτες μας,” σχολίασε ο Matthew MacLellan, Πρόεδρος EastLink Wireless. “Με αυτή την εξέλιξη στο δίκτυο, οι πελάτες θα μπορούν να εργάζονται και να επικοινωνούν πιο αξιόπιστα και ταχύτερα από ποτέ.”Το RBS 6000 αποτελεί ένα σταθμό βάσης multi-standard radio, που υποστηρίζει GSM/EDGE, WCDMA/HSPA και LTE, προσφέροντας υλοποίηση χαμηλού κόστους για επόμενης γενιάς κινητή ευρυζωνικότητα υψηλής ταχύτητας, video και εφαρμογές web, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες ανώτερη εμπειρία χρήστη.

“Η Ericsson είναι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία με την EastLink, καθώς ενισχύει τις επικοινωνιακές δυνατότητες και τις υπηρεσίες με την πιο σύγχρονη τεχνολογία κινητής ευρυζωνικότητας,” σχολίασε ο Angel Ruiz, επικεφαλής της Ericsson North America. “Νοιώθουμε υπερήφανοι όταν προσφέρουμε στις εταιρείες τηλεπικοινωνιών την καλύτερη δυνατή τεχνολογία δικτύου.”

Η Ericsson δραστηριοποιείται στον Καναδά από το 1953 και σήμερα απασχολεί περισσότερου από 3,000 εργαζομένους. Το 2010, η Ericsson επένδυσε περισσότερα από 350 εκατομμύρια καναδικά δολάρια στον Καναδά και περιλαμβάνεται στους σημαντικότερους επενδυτές σε έρευνα και τεχνολογία στη χώρα. Περίπου 85 τοις εκατό των τηλεφωνικών κλήσεων στον Καναδά εκτελείται μέσω της Ericsson.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC