Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Εξελίσσεται η διαδικασία χορήγησης δικαιωμάτων χρήσης φάσματος συχνοτήτων

Σύμφωνα με το σχεδιασμό της ΕΕΤΤ και εντός του καθορισθέντος χρονοδιαγράμματος εξελίσσεται η διαδικασία για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
Αναλυτική ενημέρωση για τη μεθοδολογία υπολογισμού του προτεινόμενου τιμήματος αποτίμησης του φάσματος προς το ΥπΥΜΕΔ, καθώς και για τις λεπτομέρειες της όλης διαγωνιστικής διαδικασίας έγινε σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ της Ολομέλειας της ΕΕΤΤ και εκπροσώπων της κυβέρνησης.

Στη σύσκεψη παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνιών κ. Σ. Κάτσικας, ο Ειδικός Γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων κ. Γ. Χριστοδουλάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., κ. Κ. Μητρόπουλος, και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, κ. Ανδρ. Ταπραντζής, καθώς και εκπρόσωποι του διεθνούς συμβούλου της ΕΕΤΤ WIK Gmbh.

Υπενθυμίζεται ότι η δημόσια διαβούλευση για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στις ζώνες των 900 MHz και 1800 MHz λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η έκδοση της οικείας υπουργικής απόφασης περί ορισμού του τιμήματος και διεξαγωγής της δημοπρασίας, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί εντός του προσεχούς Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC