Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

To Viva.gr ανοίγει κατάστημα στο “The Mall Athens”

Από τις αρχές Ιουλίου, το Viva.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του 1ου φυσικού του καταστήματος μέσα στο “The Mall Athens” στο Μαρούσι, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο την υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης φυσικών σημείων παρουσίας του Viva.gr σε όλη την Ελλάδα.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Viva.gr στο 2ο επίπεδο του “The Mall Athens”, οι καταναλωτές μπορούν μέσω ειδικά διαμορφωμένων ηλεκτρονικών σημείων εξυπηρέτησης (ipad app) να συγκρίνουν τιμές και να κλείσουν αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και εισιτήρια για ΚΤΕΛ και Τρένα, στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Επιπλέον έχουν την δυνατότητα να κάνουν online κράτηση ταξί, να κλείσουν ξενοδοχείο, να νοικιάσουν αυτοκίνητο ή να επιλέξουν κάποιο από τα πλήρη πακέτα διακοπών για το επόμενο ταξίδι τους.

Πέραν των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, από το κατάστημα του Viva.gr στο “The Mall Athens”, πωλούνται ακόμη εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η διάθεση ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι καταναλωτές μπορούν να πληρώσουν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Viva.gr είτε με μετρητά στο Αυτόματο Κέντρο Πληρωμών της Hellas Pay (αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, Ίδρυμα Πληρωμών) είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας και PayPal.

Το branding του καταστήματος και τον σχεδιασμό της επικοινωνίας του Viva.gr στο “The Mall Athens” έχει αναλάβει η Realize, μητρική εταιρεία του Viva.gr.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC