Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

IceQ X HD 6770: υπερχρονισμένη Radeon στα 90 ευρώ

Η HIS πήρε μια Radeon HD 6770, της ενσωμάτωσε το σικ σύστημα ψύξης IceQ και την «πούσαρε» για καλύτερες επιδόσεις. Το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών της ήταν μια νέα κάρτα με την ονομασία Radeon HD 6770 IceQ X Turbo.

Σε αντίθεση με αυτό που αφήνει να εννοηθεί από την ονομασία, δεν πρόκειται για ένα νέο GPU αλλά για μια μετονομαζόμενη παλιά Radeon HD 5770. Απλά η HIS έδωσε σε αυτήν την κάρτα ένα προσωπικό στιλ.

Το GPU της κάρτας τρέχει στα 880 αντί στα 850MHz και η μνήμη στα 5.000MHz αντί στα 4.800MHz. Η IceQ X Turbo διαθέτει 1GB GDDR5 μνήμη, η οποία συνδέεται με το σύστημα μέσω ενός 128μπιτου διαύλου.

Μέσω δύο υποδοχών DVI και ένα Display Port, είναι εφικτή, με την εκμετάλλευση της τεχνολογίας Eyefinitiy της AMD, η ταυτόχρονη σύνδεση έως τριών οθονών.

Μέσω της θύρας HDMI μπορείτε να δείτε Blu-ray ή να παίξετε παιχνίδια στην τηλεόραση σας. Σύμφωνα με την HIS, η κάρτα υποστηρίζει τη 3D στερεοσκοπική τεχνολογία HD3D της AMD, με την οποία μπορείτε να παίξετε παιχνίδια ή να δείτε Blu-rays σε 3D. Φυσικά αυτό είναι εφικτό σε συνδυασμό με ένα HD3D μόνιτορ και τα σχετικά γυαλιά 3D.

Η Radeon HD 6770 IceQ X Turbo διατίθεται από διάφορα online καταστήματα στα 110 ευρώ. Σε αυτή την έκδοση παίρνετε κι ένα κουπόνι για τη δωρεάν απόκτηση του Dirt 3. Αν δεν σας ενδιαφέρει αυτό το παιχνίδι, υπάρχει και μια πιο οικονομική έκδοση της κάρτας στα 90 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC