Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

Χerox: θέλετε να πατήσετε το “reset” στο inbox σας;

Ατέλειωτες ώρες σε συναντήσεις. Θέματα που επαναλαμβάνονται 52 φορές το χρόνο στο calendar σας. Αδιάβαστα και αναπάντητα emails. Σας θυμίσαμε το inbox σας; Η Xerox Corporation παρουσίασε μία νέα δωρεάν εφαρμογή για το desktop σας, που αποκαλύπτει τι απασχολεί το inbox σας αλλά και το μυαλό σας.

Η εφαρμογή Business of Your Brain αναλύει τα e-mail και τις σημειώσεις του ημερολογίου σας και προσδιορίζει αυτά που αποσπούν την προσοχή και τη συγκέντρωσή σας από τη δουλειά σας.

Η εφαρμογή των Microsoft Windows, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το http://www.BusinessofYourBrain.com, συνθέτει δεδομένα από το λογαριασμό Microsoft Outlook του χρήστη και σκιαγραφεί, μέσα από interactive visuals, τις δραστηριότητες, τους ανθρώπους, τα events και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που γεμίζουν το inbox του.

Για το σημερινό εργαζόμενο γραφείου, το inbox συχνά προσδιορίζει το πώς θα κυλήσει η ημέρα, καθώς τα e-mail και οι σημειώσεις για συναντήσεις υπαγορεύουν την κάθε μας κίνηση», ανέφερε η Christa Carone, Chief Marketing Officer της Xerox. «Η εφαρμογή Business of Your Brain αποτελεί έναν ευχάριστο τρόπο να δείτε τι είναι αυτό που στέκεται ανάμεσα στο αμείλικτο inbox σας και στη δυνατότητά σας να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας».

Κατεβάζοντας την εν λόγω εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να λάβουν τις ακόλουθες, και ακόμη περισσότερες, πληροφορίες:

- «Ο σύντροφος στα meeting»: Εμφανίστηκε σήμερα στο γραφείο με το απόλυτο business look; Ίσως επειδή είναι το άτομο με το οποίο έχετε τα περισσότερα meeting σήμερα.

- «Ο επιρρεπής στον πανικό»: Ανακαλύψτε ποιος σας στέλνει τα περισσότερα e-mail με την ένδειξη “high importance”.

- «Αυτά που σας αποσπούν την προσοχή»: Ποιες λέξεις είναι αυτές που χρησιμοποιούνται συχνότερα στο subject των e-mail για να σας τραβούν την προσοχή; Με τον “Focus Drainer”, θα το εξακριβώσετε.

- «Ο πολυλογάς» και «Ο τύπος του ‘ευχαριστώ’»: Όλοι ξέρουμε κάποιον που φημίζεται για τα μακροσκελή e-mail του. Βρείτε ποιος παίρνει το βραβείο του δικού σας inbox. Δείτε επίσης ποιος είναι αυτός που γεμίζει συχνότερα το inbox σας κάνοντας “reply to all” για να στείλει ένα ευχαριστήριο e-mail.

- «Αυτός που αγνοείτε συστηματικά»: Συνηθίζετε να σβήνετε e-mail χωρίς να τα διαβάσετε; Η εφαρμογή Business of Your Brain θα σας πει ποιον είναι πιθανότερο να αγνοήσετε.

Οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν το link http://www.BusinessofYourBrain.com για να κατεβάσουν την εφαρμογή μέσω LinkedIn, Facebook ή Twitter.

Η εφαρμογή προϋποθέτει να χρησιμοποιείτε Microsoft Windows XP, Vista ή 7 και Microsoft Outlook 2003 ή κάποια νεότερη έκδοση.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC