Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

Amstel Eco online: κερδίστε με ένα κλικ

Η εκστρατεία περιβαλλοντικής αφύπνισης Amstel Eco σου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχεις, να ενημερωθείς και να βγεις κερδισμένος μέσα από τρεις πρωτότυπους on line διαγωνισμούς.

Το Amstel Eco, η εκστρατεία περιβαλλοντικής αφύπνισης με την υπογραφή της Amstel, αποκτά ακόμα πιο δυναμική παρουσία στα social media και προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει δημιουργικά σε τρεις πρωτότυπους online διαγωνισμούς μέσω του site amstel-eco.gr, του fan page του Amstel Eco στο facebook και του account του στο twitter. Όσοι πάρουν μέρος, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τις φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές, ένα ipad 2 ή τρεις φωτογραφικές μηχανές.

1) «Καθαρές Παραλίες» - www.twitter.com/@AMSTELeco
Το Amstel Eco εγκαινιάζοντας φέτος το twitter account του, δίνει την ευκαιρία μέχρι τις 31/7 σε τρεις followers να κερδίσουν μετά από κλήρωση, μια φωτογραφική μηχανή Nikon COOLPIX. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουν tweet τις δίκες τους φωτογραφίες από αγαπημένες τους καθαρές παραλίες, όσες και αν είναι αυτές. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι κάθε tweet να συνοδεύεται από το hash-tag #katharesparalies.

2) «Λαμπίκο Μπιτς» - www.amstel-eco-game.gr
Με τους αγαπημένους ήρωες του «Λαμπίκο Μπιτς» -το διαδραστικό παιχνίδι του Amstel Eco- οι «on line λουόμενοι» καλούνται για ένα ακόμη καλοκαίρι, να σώσουν τρεις από τις πιο καθαρές παραλίες που κινδυνεύουν να καταστραφούν από τα σκουπίδια! Όσοι κάνουν τις παραλίες...λαμπίκο, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση και ένας τυχερός θα κερδίσει τις φετινές διακοπές του στη Λευκάδα, το νησί με μερικές από τις πιο καθαρές παραλίες στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την 1/7 και λήγει στις 31/8!

3) «Trash Stories»/ Ιστορίες Σκουπιδιών - www.amstel-eco.gr/Amstel/el/trashStories.action
Πώς, γιατί και πότε κατέληξε κάθε σκουπίδι να βρίσκεται σε μία παραλία, μία δεδομένη χρονική στιγμή; Αυτό είναι το θέμα των «Trash Stories». Αντλώντας έμπνευση από μία από τις 16 φωτογραφίες που τράβηξαν φοιτητές του κλάδου φωτογραφίας του ΑΚΤΟ, το κοινό έχει την ευκαιρία να γράψει τη δική του... «σκουπιδοϊστορία» σε 600-800 λέξεις μέχρις τις 7/9 και να κερδίσει το απόλυτο «Ι-gadget», ένα I-Pad 2 και να δει την ιστορία του δημοσιευμένη στη LIFO.

Την «καλύτερη πένα» για το 2011 θα αναδείξουν οι τέσσερις γνωστοί συγγραφείς που έχουν ήδη γράψει το δικό τους trash story Ευθύμης Φιλίππου, Λένα Κιτσοπούλου, Πέτρος Τατσόπουλος και Αμάντα Μιχαλοπούλου.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC