Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Βamboo Paper App: ψηφιακό σημειωματάριο για το iPad

Το Bamboo Paper επιτρέπει στους χρήστες iPad να δημιουργούν και να μοιράζονται τις ιδέες τους μέσω χειρόγραφων σημειώσεων, σκίτσων ή αφηρημένων σχεδίων σε συνδυασμό με το Bambo Stylus.Με το Bamboo Paper θα αποκτήσετε την ικανότητα να δημιουργείτε εικονικά σημειωματάρια για το iPad σας, για να μπορείτε να ανταλλάσσετε τις οπτικοποιημένες ιδέες σας μέσω χειρόγραφων σημειώσεων ή σκιαγραφημάτων κατά τη διάρκεια ομαδικής ανταλλαγής ιδεών ή άλλων εργασιών σας.

Συνδυασμένο με το Bamboo Stylus, μετατρέπει το iPad σε ένα πολύ σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας χωρίς πραγματικό χαρτί για χρήση στο σχολείο, την εργασία ή στο σπίτι. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ό,τι θέλετε σε ένα ψηφιακό σημειωματάριο – με τρόπο προσωπικό, φυσικό και δημιουργικό.

Αυτή η προσαρμόσιμη εφαρμογή επιτρέπει να γίνεται οπτικοποιημένη αποστολή των σημειώσεων και σχεδίων, την εύκολη αποθήκευση και αρχειοθέτησή τους για χρήση σε μεταγενέστερο χρόνο. Προσφέρει τη δυνατότητα διαφορετικών τύπων χαρτιού (κενό, με γραμμές ή με γράφημα) και αρκετές επιλογές πάχους πένας.

Σε συνδυασμό με το Bamboo Stylus η εφαρμογή του Bamboo Paper εκμεταλλεύεται την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Wacom στην εισαγωγή δεδομένων μέσω πένας για ένα ακόμα πιο φυσικό και ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

H εφαρμογή Bamboo Paper είναι διαθέσιμη στο Applestore στην τιμή των 1,59 ευρώ.

Επίσημος διανομέας προϊόντων Wacom στην Ελλάδας είναι η εταιρεία ΑΜΥ ΑΕ. (210-6133 000, www.amy.gr)ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC