Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Το «Age of Empires Online» έρχεται με νέους πολιτισμούς

Στις 16 Αυγούστου το «Age of Empires Online» έρχεται και ένας νέος «χρυσός αιώνας» ξεκινάει για το παιχνίδι. Εκτός από τον ελληνικό και τον αιγυπτιακό πολιτισμό, το πακέτο Booster «Defense of Crete» και μια συλλογή από απίθανα Empire Extras, στο παιχνίδι θα προστίθεται κάθε μήνα νέο μοναδικό περιεχόμενο που θα σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε ακόμη περισσότερο τις επιλογές παιχνιδιού σε έναν διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο.


Κελτικός πολιτισμός
Οι εισβολείς των Βόρειων Φυλών καταφτάνουν. Αντιμετωπίστε τους Κέλτες, δεξιοτέχνες μεταλλουργούς και τεχνίτες, ενώ εξερευνάτε νέες χώρες και νέες προκλήσεις στο «Age of Empires Online». Εξερευνήστε τα χιονισμένα βόρεια βασίλεια ενώ μαθαίνετε τις νέες μάχιμες μονάδες τους, όπως είναι οι ασυγκράτητοι Καταδρομείς, οι επικίνδυνοι Δρυίδες, αλλά και οι πανίσχυροι Κέλτες ξιφομάχοι. Αντιμετωπίστε τους Κέλτες και αποκτήστε καινούριο εξοπλισμό και εκπληκτικά λάφυρα.

Περσικός πολιτισμός
Ταξιδέψτε στην ανατολή ενώ κατακτάτε τους Πέρσες, μια από τις ισχυρότερες αυτοκρατορίες των αρχαίων χρόνων. Κατά την περίοδο της ακμής τους, οι Πέρσες είχαν υπό τον έλεγχό τους το μεγαλύτερο μέρος του γνωστού τότε κόσμου και ασκούσαν επιρροή σε κάθε πολιτισμό της υφηλίου. Αποκτήστε τον έλεγχο μοναδικών μονάδων όπως είναι οι Αθάνατοι, οι φημισμένοι Πέρσες τοξοβόλοι και οι πολεμικοί ελέφαντες. Αποκαλύψτε νέο εξοπλισμό μονάδων και κάρτες Συμβούλου. Ατομικές αναμετρήσεις παικτών και PvP σας περιμένουν.

Πακέτο BoosterSkirmish Hall
Με το Booster Skirmish Hall, εσείς ελέγχετε το πεδίο μάχης. Διαλέξτε την εποχή, τις δυνάμεις και τους πόρους που θέλετε για να ξεκινήσετε, τα επίπεδα δυσκολίας, ακόμα και τον αριθμό των εχθρών που θα αντιμετωπίσετε. Αντιμετωπίστε έναν, δύο ή και τρεις εχθρούς ταυτόχρονα. Δημιουργήστε τις ομάδες και επιλέξτε τους χάρτες.

Με τέτοιες επιλογές προσαρμογής, οι παίκτες του «Age of Empires Online» έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού δημιουργώντας συνεχώς εναλλακτικά σενάρια μάχης. Στο Skirmish Hall, μια πλούσια και έντονη εμπειρία σας περιμένει.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC