Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

WIND: Internet παντού χωρίς εκπλήξεις και με έλεγχο του κόστους

Νέα προγράμματα συμβολαίου για πρόσβαση στο Internet από φορητό υπολογιστή χωρίς εκπλήξεις  στον λογαριασμό, προσφέρει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά η WIND.

Τα νέα προγράμματα WIND Mobile Broadband Control απευθύνονται σε όσους χρειάζονται Internet μέσω Laptop, Netbook και Tablet PC. Χάρη στα εργαλεία ελέγχου του κόστους που διαθέτουν, οι συνδρομητές δε χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για τυχόν υπέρβαση της ενσωματωμένης δωρεάν χρήσης και του μηνιαίου τους παγίου.

Οι κάτοχοι των νέων προγραμμάτων WIND Mobile Broadband Control απολαμβάνουν έλεγχο, προστασία και επιλογή χωρίς απρόβλεπτες επιπρόσθετες χρεώσεις. Αναλυτικότερα:

-Με τα νέα προγράμματα ο συνδρομητής μπορεί να μαθαίνει το υπόλοιπο της χρήσης του ανά πάσα στιγμή μέσω δωρεάν SMS από τον υπολογιστή του, ενώ ενημερώνεται αυτόματα με SMS όταν πλησιάζει στη λήξη της ενσωματωμένης χρήσης του.

-Εάν ο συνδρομητής δεν ενεργοποιήσει κάποιο από τα διαθέσιμα Πακέτα Επέκτασης Χρήσης όταν καταναλώσει την ενσωματωμένη χρήση, η υπηρεσία του διακόπτεται μέχρι την επόμενη ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού του και δεν χρεώνεται επιπλέον του παγίου που έχει επιλέξει.

-Ο συνδρομητής μπορεί ανά πάσα στιγμή και όσες φορές επιθυμεί, να ενεργοποιήσει οποιοδήποτε από τα Πακέτα Επέκτασης Χρήσης μέσω δωρεάν SMS για να συνεχίσει να σερφάρει για όσο ακόμη χρειάζεται.

Τα νέα προγράμματα ξεκινούν από πάγιο 9,90€/μήνα, ενώ ΜΟΝΟ η WIND προσφέρει το μεγαλύτερο πρόγραμμα της αγοράς για σχεδόν απεριόριστη χρήση (μέχρι 30GB).

Οι συνδρομητές που ενίοτε χρειάζονται περισσότερη χρήση από την ενσωματωμένη στο πρόγραμμά τους για να συνεχίσουν να σερφάρουν, μπορούν να ενεργοποιούν όποτε το επιθυμούν τα ακόλουθα Πακέτα Επέκτασης Χρήσης.

Επιπλέον, οι υπάρχοντες και νέοι συνδρομητές κινητής και σταθερής WIND, απολαμβάνουν έως και διπλάσια ενσωματωμένη μηνιαία χρήση για πάντα στα ακόλουθα προγράμματα:

-1GΒ χρήσης με πάγιο 9,90€ (διπλάσια χρήση)
-2GB χρήσης με πάγιο 19,90€ (επιπλέον 500ΜΒ χρήσης)

Τα νέα προγράμματα WIND Mobile Broadband Control είναι διαθέσιμα στα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ενώ οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν δωρεάν τον απαραίτητο εξοπλισμό (USB modem stick) με την ενεργοποίηση.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC