Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Σε αποκλειστικότητα από την Vodafone το HTC ChaCha

Η Vodafone παρουσιάζει αποκλειστικά το HTC ChaCha, το νέο Smartphone για να γνωρίσετε το φανταστικό κόσμο του Μobile Internet αλλά και να μη χάνετε επαφή με τους φίλους σας από όλα τα social networks, όπου και αν βρίσκεστε

Το νέο HTC ChaCha διαθέτει ένα ενσωματωμένο ξεχωριστό πλήκτρο “f” στο κάτω μέρος της συσκευής για άμεση πρόσβαση στο facebook με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, καθώς και μία σειρά από facebook widgets, όπως τα friend stream widget και το chat widget που κάνουν την εμπειρία του facebook από το κινητό ανεπανάληπτη.

Μάλιστα χάρη στο facebook chat widget μπορείτε να ομαδοποιήσετε όλους τους φίλους σας, όπως εσείς θέλετε και να βλέπετε ανά πάσα στιγμή πότε εκείνοι είναι συνδεδεμένοι.

Το νέο Smartphone της HTC διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, αλλά και οθόνη αφής, ένας συνδυασμός που παρέχει και ευκολία αλλά και απίστευτη ταχύτητα στον χρήστη. Έτσι, είτε πρόκειται για email, είτε για facebook post είτε για συνομιλία, γράψτε τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ!

Παράλληλα, στο πλαίσιο της σειράς προϊόντων Android 2.3 (Gingerbread) το HTC ChaCha εγκαινιάζει το νέο περιβάλλον χρήσης HTC Sense 2.1a, το οποίο προσαρμόζεται και σε οριζόντια διάταξη. Διαθέτει οθόνη αφής 2,6 ιντσών με ανάλυση 480 x 320 και δυνατότητα «pinch-to-zoom», μπροστινή κάμερα ανάλυσης VGA και κύρια κάμερα 5MP προσαρμοσμένη στην οθόνης αφής νέας σχεδίασης.

Το HTC ChaCha θα διατίθεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Vodafone από τις αρχές Ιουλίου. Η τιμή της συσκευής θα είναι 299€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α), ενώ οι συνδρομητές της Vodafone θα μπορούν να την αποκτήσουν φθηνότερα με νέα σύνδεση ή ανανέωση στα προγράμματα Vodafone Unlimited.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC