Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

To Femto Forum βραβεύει τη Huawei

Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές τηλεπικοινωνιακών λύσεων στον κόσμο, έλαβε το Βραβείο “Προόδου σε Εμπορική Ανάπτυξη” 2011 στον Κλάδο Femtocell για την ανάπτυξη της υπηρεσίας “3G Inn” ασύρματης ευρυζωνικότητας της China Unicom.
Η λύση βασίστηκε στην λύση Femtocell end-to-end της Huawei. Tα Βραβεία Κλάδου Femtocell οργανώνονται κάθε χρόνο από το Femto Forum και επιβραβεύουν εξαιρετικές συνεισφορές στο «οικοσύστημα».

Mέσω της κορυφαίας υπηρεσίας “3G Inn" της China Unicom, η ολοκληρωμένη τεχνολογία Femtocell της Huawei δίνει τη δυνατότητα για σταθερή - ασύρματη υπηρεσία σύγκλισης ευρυζωνικότητας για δίκτυο χωρητικότητας εκατομμυρίων τελικών χρηστών. Μέχρι σήμερα, το δίκτυο Femtocell της China Unicom καλύπτει περισσότερο από τα 2/3 των επαρχιών της Κίνας.

“Είμαστε περήφανοι για την αναγνώριση της Femtocell λύσης μας, η οποία βοηθάει στην επέκταση της εμπειρίας ασύρματης ευρυζωνικότητας σε επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες” δήλωσε σχετικά ο κ. Ying Weimin, Πρόεδρος του τομέα SingleRAN στη Huawei. “Μαζί με το συνεργάτη μας China Unicom, έχουμε αποδείξει τη δυνατότητα της λύσης μας στην παροχή άριστης κάλυψης ασύρματης ευρυζωνικότητας, καθώς και την αποτελεσματικότητά της στη βελτιστοποίηση αποδοτικότητας και χωρητικότητας δικτύου με απρόσκοπτη λειτουργία στα υπάρχοντα 3G δίκτυα.”

H ολοκληρωμένη λύση Femtocell της Huawei χρησιμοποιεί σημεία πρόσβασης (Access Points), Security Gateway, Access Gateways, και OSS προκειμένου να παρέχει αποτελεσματική πρόσβαση 3G/HSPA+ σε μικρά γραφεία και οικιακά γραφεία, επιχειρήσεις και οικογένειες.

Το Femtocell μπορεί να αναπτυχθεί επίσης για τη βελτίωση της κάλυψης και χωρητικότητας hot spot εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το Femtocell μεταφέρεται, εγκαθίσταται και λειτουργεί εύκολα δίνοντας τη δυνατότητα σε παρόχους να μειώσουν αποτελεσματικά τα κόστη δημιουργίας / εγκατάστασης σταθμού, ενώ βελτιώνει την πρόσβαση και κερδοφορία. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011, η Huawei έχει αναπτύξει πάνω από 50 δίκτυα Femtocell σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το Femto Forum
Το Femto Forum είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2007 για την δημιουργία και προώθηση femtocells και femto τεχνολογίας παγκοσμίως. Είναι ανεξάρτητο, ανοιχτό σε όλες τις τεχνολογίες ανεξαρτήτως προελεύσεως, χωρίς να αποκλείει κανέναν από τους σχετικούς stakeholders. Αποτελούμενο από παρόχους κινητής τηλεφωνίας, κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και λειτουργικών συστημάτων, παρόχους περιεχομένου και καινοτόμες επιχειρήσεις, η αποστολή του Femto Forum είναι η αναβάθμιση της ανάπτυξης και της υιοθέτησης μικρών κυψελών μέσω των femtocells και ευρύτερων εφαρμογών της femto τεχνολογίας, για την παροχή κάλυψης και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας radio δικτύων σε οικιστικές, επιχειρηματικές και δημόσιας πρόσβασης αγορές. Το Forum προορίζεται για την ενθάρρυνση της ανάπτυξης ενός οικοσυστήματος συνεργατών με δέσμευση για καινοτομία στην υποδομή δικτύων βασισμένα σε πρότυπα και στην επίτευξη υψηλών επιπέδων συνεργασίας και διαλειτουργικότητας προϊόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Femto Forum, παρακαλώ επισκεφτείτε τη διεύθυνση
www.femtoforum.com

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC