Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Νέα λύση επιχειρηματικής ευφυΐας από τη SCICOM

Η SCICOM, εκμεταλλευόμενη τη μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο του Business Intelligence και στην πλατφόρμα Microsoft Dynamics, προχώρησε στη δημιουργία της λύσης SBIN (SCICOM Business Intelligence for Nav).

Η λύση έχει υλοποιηθεί στο σύνολο της με τα εργαλεία της σουίτας Microsoft Business Intelligence, που σημαίνει τεχνολογία αιχμής με χαμηλό κόστος κτήσης. Παράλληλα, η SCICOM - αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της στην πλατφόρμα Microsoft Dynamics - έχει φροντίσει για την εύκολη και άμεση σύνδεση στα κατάλληλα αρχεία, γεγονός που συνεπάγεται άμεσο χρόνο υλοποίησης, ενώ η εμπειρία της εταιρείας σε σχεδιασμό και σε υλοποίηση έργων επιχειρηματικής ευφυΐας, προσθέτει στην ποιότητα του τελικού αποτελέσματος της λύσης.

Η λύση της SCICOM, δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες που διαθέτουν Microsoft Dynamics, να προσθέσουν στα πληροφοριακά τους συστήματα μια αξιόπιστη λύση επιχειρηματικής ευφυΐας. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα δεδομένα τους και να προσφέρουν στα στελέχη τους τη δυνατότητα να παίρνουν αποφάσεις στηριζόμενα σε άμεση και αξιόπιστη πληροφορία.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC