Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Παίξε και κατασκεύασε on-line το δικό σου δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Ο διαγωνισμός NetPolis έληξε και ανέδειξε 5 νικητές. O μεγάλος νικητής του διαγωνισμού κέρδισε το tablet Samsung GALAXY Tab και ήδη απολαμβάνει την απόλυτη εμπειρία κινητής ψυχαγωγίας, ενώ οι υπόλοιποι τυχεροί κάνουν ασταμάτητο chatting από τις συσκευές Samsung Ch@t335 που κέρδισαν.

Η σελίδα του NetPolis, του πρώτου online game στην Ελλάδα για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας, δέχτηκε περισσότερες από 20.000 επισκέψεις, ενώ κατασκευάστηκαν σχεδόν 3.000 δίκτυα για τους Netpolίτες.

Το ενδιαφέρον για το πρώτο web-based game για την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας ήταν μεγάλο και γι’ αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται και μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Πληκτρολογώντας http://www.netpolisgame.gr μπορεί ο καθένας να παίξει το παιχνίδι και να ζήσει την εμπειρία του πώς "χτίζεται" ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με τις τεχνικές παραμέτρους, αλλά και τους βασικούς κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας για την ανάπτυξη των δικτύων.

Το NetPolis δημιουργήθηκε υπό την επιστημονική επίβλεψη του Δρ. Θεόδωρου Σαμαρά, Επίκουρου Καθηγητή του Εργαστηρίου Ραδιοεπικοινωνιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC