Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Nέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής για την Marfin Egnatia Bank

Η Professional Computer Services SA (PCS), μέλος του ομίλου SingularLogic, που δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων λογισμικού για τον τραπεζικό τομέα, ανακοίνωσε την επιτυχημένη εγκατάσταση και τη λειτουργία σε πραγματικό περιβάλλον, της νέας Internet πλατφόρμας τραπεζικών συναλλαγών eBanking της Marfin Egnatia Bank.

Η νέα αυτή πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής, δίνει στην Τράπεζα τη δυνατότητα να προσφέρει τη βέλτιστη τραπεζική εμπειρία στους πελάτες της, προσφέροντας με αξιοπιστία και ασφάλεια όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, μέσω διαφόρων εναλλακτικών καναλιών, όπως internet banking, phone banking και mobile banking.

Ταυτόχρονα και ακολουθώντας τις επιταγές της τεχνολογίας του σήμερα, είναι πλέον διαθέσιμα και τα αντίστοιχα smart applications για κινητά τηλέφωνα και συσκευές, όπως iPhone, iPad & Blackberry, όπου οι χρήστες μπορούν να τις κάνουν download από τα αντίστοιχα Apps Stores.

O κ. Γιάννης Παναγιωτάκης, Διευθυντής Εναλλακτικών Δικτύων και Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Marfin Egnatia Bank δήλωσε ότι «η επέκταση της συνεργασίας μας με τη PCS μέσω της δημιουργίας της νέας πλατφόρμας ηλεκτρονικής τραπεζικής, είναι ένα σημαντικό βήμα για την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας. Συνδυάζοντας τη σημαντικότατη εμπειρία των στελεχών της Τράπεζας στην εκτέλεση τραπεζικών συναλλαγών μέσω της χρήσης εναλλακτικών δικτύων και τη βαθιά τεχνολογική γνώση και εξειδίκευση των τεχνικών της PCS, μπορούμε και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου και ασφαλείς υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής».

Ο κ. Γεώργιος Ξενόφος, Διευθύνων Σύμβουλος της PCS συμπλήρωσε ότι «η επιτυχημένη ολοκλήρωση του πολύπλοκου αυτού έργου για τη Marfin Egnatia Bank και η αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων της Τράπεζας με ταυτόχρονη μετάπτωση των υπαρχόντων χρηστών & δεδομένων στη νέα πλατφόρμα, αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε λύσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας. Κάνοντας χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και αξιοποιώντας τις σημαντικές εμπειρίες των στελεχών μας, δημιουργήσαμε, σε συνεργασία φυσικά με τα στελέχη της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Τράπεζας,  μια ιδιαίτερα εξελιγμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής.


Ταυτόχρονα, επεκτείναμε τη νέα αυτή πλατφόρμα ώστε να καλυφθούν πλήρως οι αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών για mobile banking και εξειδικευμένες εφαρμογές σε περιβάλλοντα, όπως τα iPhones, iPad και Blackberry smart phones».

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC