Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Meteo.gr Sail

Η Cambo Industries και το Αστεροσκοπείο Αθηνών επιστρέφουν με μια νέα εφαρμογή για συσκευές iPhone και Android, το Meteo.gr Sail.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει ιστιοπλοϊκούς μετεωρολογικούς χάρτες για όλη την Ελλάδα, με πληροφορίες για τον άνεμο, τη θερμοκρασία και την ατμοσφαιρική πίεση. Παρέχεται επίσης αναλυτική λίστα με όλες τις θαλάσσιες περιοχές και η δυνατότητα αυτόματου εντοπισμού για κάθε περιοχή που μπορεί να βρίσκεται ο χρήστης.

Η νέα εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να λαμβάνουν ανά πάσα στιγμή πληροφορίες για τις συνθήκες που επικρατούν. Η εφαρμογή υποστηρίζει πέντε γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Τούρκικα) και κυκλοφορεί για iPhone και για Android.

Η Cambo Industries ιδρύθηκε το 2009 και είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Digital Marketing.

Στους πελάτες της συμπεριλαμβάνονται η Olympic Air, Avis, Chevrolet Europe, Kellogg’s Europe, Kimberly Clark, Barilla, καθώς και διαφημιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC