Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Η Kaspersky Lab υπογράφει συμφωνία με την Ingram Micro

Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την Ingram Micro Inc, το μεγαλύτερο διανομέα τεχνολογίας στον κόσμο, για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί απτή απόδειξη της αφοσίωσης της Kaspersky Lab στο κανάλι συνεργατών της και θα επιτρέψει στην εταιρεία να εδραιώσει τη στρατηγική της σχέση με τους μεταπωλητές και τους systems integrators της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Η συνεργασία με την Ingram Micro Inc. θα συμβάλλει καθοριστικά στην παγκόσμια ανάπτυξη του καναλιού της Kaspersky Lab, καθώς ο συνεργάτης μας έχει παγκόσμια παρουσία και υψηλή αναγνωριστιμότητα στην αγορά», δήλωσε ο Eugene Kaspersky, CEO και συνιδρυτής της Kaspersky Lab. «Πιστεύω ότι η συνεργασία μας με το μεγαλύτερο διανομέα και τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία μεταπώλησης προϊόντων ασφαλείας παγκοσμίως θα προσφέρει αδιαμφισβήτητα οφέλη τόσο σε μας όσο και στην Αμερικάνικη αγορά», συμπλήρωσε.

Καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις ζητούν τις τεχνολογίες ασφάλειας της Kaspersky Lab, η Ingram Micro αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη που μπορεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη της Kaspersky Lab και να βοηθήσει την εταιρεία να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ολοένα και αυξανόμενων τελικών χρηστών και συνεργατών.

Με τη διανομή του βραβευμένου λογισμικού ασφαλείας της ,μέσω της Ingram Micro, η Kaspersky Lab μπορεί να εξυπηρετήσει ένα ευρύτερο φάσμα τελικών χρηστών σε μεσαίες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις. Αυτή η συνεργασία δημιουργεί επίσης ευκαιρίες για τους μεταπωλητές που αγοράζουν λογισμικό αποκλειστικά από την Ingram Micro, και δεν είχαν μέχρι τώρα τη δυνατότητα να προμηθεύονται λογισμικό Kaspersky Lab.

«Το χαρτοφυλάκιο λύσεων ασφαλείας της Kaspersky Lab είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη στο Τμήμα Δικτύωσης και Ασφάλειας της Ingram. Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε αύξηση της ζήτησης από τους συνεργάτες μας για τις τεχνολογίες της Kaspersky Lab. Αυτή η ζήτηση, σε συνδυασμό με τους στόχους ανάπτυξης της Kaspersky Lab και την έμφαση που δίνουμε εμείς σε προηγμένες τεχνολογίες, καθιστά αυτή τη συνεργασία στρατηγικής σημασίας», δήλωσε ο Eric Kohl, Senior Director, Advanced Technology Division, Ingram Micro USA.

Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία, το Τμήμα Προηγμένων Τεχνολογιών της Ingram Micro και ειδικότερα το Τμήμα Δικτύωσης και Ασφάλειας θα προωθεί, θα μεταπωλεί και θα υποστηρίζει το Kaspersky Open Space Security, το πλήρες χαρτοφυλάκιο εταιρικών λύσεων της Kaspersky Lab, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών ασφαλείας για κινητά τηλέφωνα με κεντρική διαχείριση.

Το Kaspersky Open Space Security προσφέρει μια πλήρη γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας, εξασφαλίζοντας ενοποιημένη προστασία σε ολόκληρο το δίκτυο - από προστασία τερματικών και κινητών τηλεφώνων, μέχρι προστασία πύλης, αρχείων, email και storage δικτύων - παρέχει ευέλικτη κεντρική διαχείριση, άμεση ορατότητα και απαράμιλλο επίπεδο ανταπόκρισης σε απειλές.

Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει λύσεις που υποστηρίζουν τις τελευταίες εκδόσεις των πιο δημοφιλών εταιρικών λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών, παρέχοντας παράλληλα υποστήριξη για virtualization και ιεραρχική αποθήκευση δεδομένων. Στον πυρήνα του συστήματος βρίσκεται το ενισχυμένο κεντρικό σύστημα διαχείρισης της Kaspersky Lab, προσφέροντας εύκολη, αυτοματοποιημένη εγκατάσταση, αποτελεσματική παρακολούθηση, συνεχή ενημέρωση, απλοποιημένη διαχείριση για διαφορετικές πλατφόρμες, συντήρηση και δημιουργία αναφορών.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC