Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Ευρυζωνικες υπηρεσίες στο ΚΤΕΛ νομού Αττικης από την infotrip

Η εταιρεία Infotrip ανακοίνωσε ότι το ΚΤΕΛ Νομού Αττικής Α.Ε., έχει επιλέξει να λειτουργήσει πιλοτικά την βραβευμένη Κινητή Ευρυζωνική Πύλη Moovbox M200, για την παροχή σύνδεσης Wi-Fi στα λεωφορεία που εκτελούν το υπεραστικό δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις συγκοινωνιακές γραμμές του ΚΤΕΛ Αττικής θα επωφελούνται από τη δωρεάν πρόσβαση σε Internet hotspots σε ευρυζωνικές ταχύτητες έως και αρκετά megabits ανά δευτερόλεπτο.

Η Κινητή Ευρυζωνική Πύλη Moovbox M200 λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα σ’ ένα όχημα δικτύων υψηλής ταχύτητας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων 3G/HSPA, EV-DO και Wi-MAX παρέχοντας Wi-Fi πρόσβαση.

Το ΚΤΕΛ Ν. Αττικής, με την απόφασή της να παρέχει δωρεάν Wi-Fi στα πούλμαν της γραμμής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρία Infotrip, μπορεί και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, όμοιες με αυτές που παρέχονται σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στα οχήματα αποτελεί ένα πολύ καλό τρόπο ώστε να ενθαρρύνει τους πολίτες να χρησιμοποιούν το λεωφορείο αντί για το αυτοκίνητο και να αξιοποιούν όσο το δυνατόν καλύτερα το χρόνο ταξιδιού τους, καθισμένοι αναπαυτικά, διαβάζοντας τα e-mail τους, χρησιμοποιώντας το Internet και συμμετέχοντας σε όλες τις σημαντικές κοινωνικές περιοχές δικτύωσης.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC