Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

HP beats audio: μουσική όπως δεν την έχετε ξανακούσει

Η HP παρουσιάζει στη χώρα μας τη νέα τεχνολογία beats audio η οποία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα Beats Edition PCs και notebooks της HP. Με μότο «μουσική όπως δεν την έχετε ξανακούσει», η εταιρεία επιθυμεί να προσφέρει στους χρήστες μια μοναδική μουσική εμπειρία με κορυφαία ποιότητα ήχου.

Tα Beats Edition PCs και notebooks της HP έχουν κατασκευαστεί και σχεδιαστεί με γνώμονα τη μέγιστη ενέργεια και απόδοση, σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής στον τομέα του ήχου, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση.

Η μοναδική τεχνολογία υψηλής απόδοσης Beats Audio δημιουργήθηκε από την HP σε συνεργασία με το θρυλικό καλλιτέχνη, παραγωγό και πρόεδρο της Interscope Geffen A&M Records, Dr. Dre, καθώς και τον Jimmy Lovine, συνιδρυτή της εταιρείας Beats.

Η σειρά Beats Audio απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν πάθος για τη μουσική και αναζητούν την απόλυτη εμπειρία ήχου. Η τεχνολογία Beats Audio είναι διαθέσιμη στη σειρά Envy της HP, στα HP Pavilion dv6 και HP Pavillion dv7 και στους υπολογιστές HP Touch Smart.

Η συλλογή HP beats
Όλοι οι υπολογιστές της HP που διαθέτουν την τεχνολογία Beats Audio έχουν κατασκευαστεί εκ νέου ψηφιακά από την Beats για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ήχου.

Pavilion dv6 (μόνο τα μεταλλικά μοντέλα) -Με το HP Pavilion dv6 ο χρήστης έχει στην τσάντα του ένα ολόκληρο κέντρο ψυχαγωγίας. Είτε κάθεται αναπαυτικά στο σπίτι του και απολαμβάνει την εικόνα υψηλής ανάλυσης της HP Bright View LED είτε χρησιμοποιεί τις μοναδικές σε ισχύ και ταχύτητα εφαρμογές με τον επεξεργαστή δεύτερης γενιάς Core i5 – 2410Μ.
Στα χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται: η τεχνολογία Beats Audio και τέσσερα ηχεία, ένα ζευγάρι στο πίσω μέρος με κλίση προς τα εμπρός για καλύτερη εμπειρία ήχου. Ενδεικτική τιμή λιανικής από 749 ευρώ.

Pavilion dv7 -Συνδυάζει απόδοση, παραγωγικότητα και διασκέδαση σε ένα κομψό πακέτο. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να «τρέξει» πολλαπλές εφαρμογές ταυτόχρονα χάρη στον επεξεργαστή Core i7 με δυνατότητα επεξεργασίας πολλαπλών εργασιών, τεσσάρων κατευθύνσεων. Παράλληλα, μπορεί να απολαύσει μουσική μοναδικής ψηφιακής ποιότητας με την τεχνολογία Beats Audio . Ενδεικτική τιμή λιανικής του dv7-6150ev: 1099 ευρώ.

Envy Beats Edition -Τα συγκεκριμένα laptops τα οποία αποτελούν ειδική έκδοση, ενσωματώνουν καθαρό design, απόδοση και διασκέδαση – με τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή Intel Core. Η έκδοση HP ENVY14 Beats διαθέτει πληκτρολόγιο με κόκκινο κρυφό φωτισμό, απαλό μαύρο ματ φινίρισμα, καθώς και τον έξυπνο επεξεργαστή Core i5. Για ανεπανάληπτο ήχο, χρησιμοποιήστε την τεχνολογία Beats Audio. Όλα τα HP ENVY Beats Edition έχουν κατασκευαστεί με ακρίβεια και έμφαση στη λεπτομέρεια, ενώ διαθέτουν ένα λείο και απαλό φινίρισμα μεταλλικού μαύρου χρώματος.

Envy 14 -Συνδυάζει πρωτοπορία, design, φορητότητα και γρήγορη επεξεργασία με τον επεξεργαστή Core i7. Διαθέτει επίσης την τεχνολογία Beats Audio για μοναδική εμπειρία μουσικής. Ενδεικτική τιμή λιανικής του Envy 14-2099en είναι 1269 ευρώ.

Envy 17 -Από τη μουσική μέχρι τις ταινίες και τα παιχνίδια, το εκπληκτικό HP ENVY17 προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία διασκέδασης. Διαθέτοντας επεξεργαστή Core i7 και την τεχνολογία Beats Audio, έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει στο χρήστη να απολαύσει μια εξαιρετική ψηφιακή μουσική εμπειρία, ενώ του προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί τις πιο απαιτητικές εργασίες. Ενδεικτική τιμή λιανικής του Envy 17-2110en είναι: 1749 ευρώ.

TouchSmart 610 -Ο ολοκαίνουργιος υπολογιστής HP TouchSmart610 επιτρέπει στο χρήστη να διασκεδάζει αλλά και να είναι παραγωγικός με ένα μόνο άγγιγμα. Αυτός ο ισχυρός και συμπαγής υπολογιστής διαθέτει επαναστατικό, ρυθμιζόμενο design, τη μεγαλύτερη συλλογή από εφαρμογές αφής, τον επεξεργαστή Core i3, οθόνη υψηλής ανάλυσης και φορητό στερεοφωνικό σύστημα με τον εκπληκτικό ήχο του Beats Audio. Ενδεικτική τιμή λιανικής: από 1249 ευρώ.

TouchSmart 600 – Το desktop γίνεται απόλυτα προσωπικό και επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει το δικό του περιβάλλον εργασίας και ψυχαγωγίας με εφαρμογές που τρέχουν με ένα άγγιγμα και δυνατότητες multi touch. O ισχυρός επεξεργαστής Core i εξασφαλίζει απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ η οθόνη 23” 1080p full HD προσφέρει απόλυτη ευκρίνεια εικόνας. Με την τεχνολογία Beats Audio , επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να ακούει μουσική όπως ποτέ ξανά. Ενδεικτική τιμή λιανικής: από 1399 ευρώ.

Probook 5330m – Ο λεπτός και ελαφρύς φορητός υπολογιστής της HP έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών και των εταιρικών πελατών. Διατίθεται με νέα αρχιτεκτονική Ιntel η οποία περιλαμβάνει επεξεργαστές διπλού πυρήνα Core i5 και i3 δεύτερης γενιάς για απίστευτη απόδοση, εξαιρετικά γρήγορη απόκριση και βελτιωμένα γραφικά καθώς και με οθόνη 13,3” και ισχυρές λειτουργίες ασφαλείας. Η σχεδίασή του είναι κομψή ενώ το ανθεκτικό και ελαφρύ μεταλλικό πλαίσιό του τον προστατεύει από τις δύσκολες συνθήκες της καθημερινής φορητής χρήσης. Επιπλέον, η τεχνολογία Beats Audio επιτρέπει στο χρήστη να απολαύσει μοναδικό ήχο και καθαρότητα κατά την ακρόαση μουσικής, τη μετάδοση μέσω web3 και την παρουσίαση υλικού πολυμέσων. Ενδεικτική τιμή λιανικής: από 799 ευρώ.

Το κοινό μπορεί να δει από κοντά τα HP Beats Edition PCs και notebooks στα καταστήματα Notos Galleries σε όλη την Ελλάδα όπου η HP έχει τοποθετήσει ειδικά διαμορφωμένα Beats Audio booths, στα HP shop-in-shop www.hp.gr/sis, αλλά και σε όλα επιλεγμένους μεταπωλητές που φιλοξενούν προϊόντα της HP.

Δείτε περισσότερα: www.hp.gr/beats

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC