Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

H HP ενισχύει την ανάπτυξη και την καινοτομία των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Η HP παρουσιάζει νέες λύσεις, προηγμένες τεχνολογίες και ένα εκτεταμένο επιχειρηματικό πρόγραμμα που επιτρέπει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) να ενισχύσουν την ανάπτυξη τους, να βελτιώσουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων τους και να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν μια αγορά αξίας περίπου $234 δισεκατομμυρίων (1), βρίσκονται αντιμέτωπες με καθημερινές προκλήσεις που περιλαμβάνουν τον έλεγχο του κόστους, τη διαχείριση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και την απόκτηση πρόσβασης σε γραμμές πίστωσης. Η HP δεσμεύεται στην παροχή λύσεων και προγραμμάτων που επιτρέπουν στους πελάτες της να κάνουν ανακατανομή των πόρων τους, για τη διασφάλιση της ανάπτυξης και της καινοτομίας.

Η HP έχει επίσης προσθέσει 40 νέα κέντρα κατάρτισης για το παγκόσμιο πρόγραμμά της HP Learning Initiative for Entrepreneurs (HP LIFE), το οποίο επιτρέπει στις πολύ μικρές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να δημιουργήσουν νέες πηγές εσόδων. Από το 2007, η HP έχει επενδύσει περισσότερα από $20 εκατομμύρια στο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα τη δημιουργία άνω των 20.000 θέσεων εργασίας και άνω των 6.500 νέων επιχειρήσεων.

Μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας 
Η HP προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών που μειώνουν το κόστος, βελτιώνουν την αποδοτικότητα και εξασφαλίζουν τη συνεργασία, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της παραγωγικότητας των εργαζομένων. Οι νέες λύσεις επιτρέπουν στους πελάτες:

—Να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους με τον HP ProLiant ML110 G7, ενός βασικού server που εξασφαλίζει απλή εγκατάσταση και διαχείριση. Ο server υποστηρίζει τις βασικές εφαρμογές γραφείου, όπως web messaging, μικρές βάσεις δεδομένων, αρχεία και εκτυπώσεις, καθώς και μικρές κάθετες εφαρμογές.

—Να αυξήσουν την απόδοσή τους με το server HP ProLiant DL120 G7, έναν ισχυρό, βελτιστοποιημένο, βασικό rack-server που εκτελεί μια μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών υποδομών πληροφορικής, Διαδικτύου, ανταλλαγής μηνυμάτων, αρχείων και λειτουργιών εκτύπωσης, μικρών διαδικτυακών εφαρμογών και λειτουργιών κοινής πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

—Να απλοποιήσουν την υλοποίηση και τη διαχείριση με το switch HP V1810-48G. Η διαχείριση του switch γίνεται μέσω του Διαδικτύου. Αυτό το switch 48 θυρών ενσωματώνεται εύκολα σε υπάρχοντα δίκτυα που αξιοποιούν εφαρμογές από διαφορετικούς κατασκευαστές και μπορεί να υποστηρίξει αυξανόμενες απαιτήσεις για επιδόσεις, καθώς οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται.

—Να μειώσουν το ενεργειακό κόστος με τους προτυποιημένους και απλούς στην εγκατάσταση switches της σειράς HP V1410 unmanaged Fast Ethernet. Πρόκειται για τα πρώτα switches IEEE Energy Efficiency που είναι συμβατά με το πρωτόκολλο Ethernet, τα οποία είναι άμεσα λειτουργικά και προσφέρουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μια προσιτή, βασική λύση δικτύωσης.

—Να αυξήσουν τις επιδόσεις τους με το HP P2000 G3 Modular Smart Array (MSA). Το HP P2000 MSA είναι μεταξύ των πρώτων βασικών λύσεων storage του κλάδου που υποστηρίζουν τις λύσεις VMware API (για την ενοποίηση των storage arrays) και VMware vCenter, παρέχοντας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις κορυφαίες επιδόσεις και δυνατότητες διαχείρισης VMware. Επιπλέον, η λύση HP Insight Control Storage Module Manager για το VMware vCenter επιτρέπει τη διαχείριση και την παρακολούθηση των servers, των λύσεων storage και των πόρων δικτύωσης για εικονικά μηχανήματα που βρίσκονται στην κονσόλα vCenter.

Προστασία της επιχείρησης
Η εκρηκτική ανάπτυξη των δεδομένων και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δημιουργεί αυξημένο κίνδυνο και πολυπλοκότητα, καθώς και συνεχόμενα έξοδα ανάκτησης συστημάτων από καταστροφή για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι νέες λύσεις της HP αντιμετωπίζουν αυτές τις προκλήσεις, επιτρέποντας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις:

—Να μειώσουν το κόστος διαχείρισης έως και 30% και παράλληλα να ελαττώσουν το ρίσκο, ενοποιώντας τις τεχνολογίες με τη λύση HP Branch Office Consolidation. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση προσφέρει ένα περιεκτικό λογισμικό επιχειρησιακού σχεδιασμού και διαχείρισης για να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να απλοποιήσουν, να αυτοματοποιήσουν και να ενοποιήσουν τις υποδομές, με στόχο την αύξηση της αποδοτικότητας, τη μείωση του λειτουργικού ρίσκου και την υποστήριξη των υποκαταστημάτων τους (2).

—Να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας κατά 90% και να μειώσουν το χρόνο ανάκτησης συστήματος από καταστροφή μέχρι και κατά 87% (3), με τη λύση HP Business Risk Mitigation. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση υποδομών περιλαμβάνει διαμορφώσεις για servers, λύσεις storage και αναβαθμίσεις δικτύου, καθώς και λογισμικό διαχείρισης για υπολογιστές, εκτυπωτές και άλλες τεχνολογίες, παρέχοντας προστασία δεδομένων υψηλής διαθεσιμότητας, ασφάλεια και δυνατότητες offsite ανάκτησης συστήματος από καταστροφή.

—Να μειώσουν τον κίνδυνο της απώλειας κρίσιμων δεδομένων με τις υπηρεσίες HP PC Backup Services, οι οποίες δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας αρχείων που βρίσκονται στους προσωπικούς υπολογιστές των εργαζομένων, διασφαλίζοντας την ταχεία επαναφορά δεδομένων σε περίπτωση διακοπής, καταστροφής αρχείων ή κλοπής υπολογιστή.

Μελλοντική ανάπτυξη και ευκαιρίες διασφάλισης εσόδων

Η αξιοποίηση των δεδομένων για την ενημέρωση και τη λήψη αποφάσεων είναι κρίσιμης σημασίας για τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Μέχρι τώρα, αυτό ήταν πάρα πολύ περίπλοκο και δαπανηρό για πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η HP έχει προσθέσει λύσεις επιχειρησιακής ευφυΐας στο χαρτοφυλάκιό HP AppSystem . Αυτές οι λύσεις είναι ιδανικές για επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους που πρέπει να κάνουν mining στα δεδομένα των πελατών τους. Έτσι, οι πελάτες της HP μπορούν:

—Να επιταχύνουν την ανάλυση των νέων και ήδη υπαρχόντων πόρων δεδομένων με τη λύση HP Business Decision Appliance. Αυτή η ολοκληρωμένη και απλοποιημένη λύση επιχειρησιακής ευφυΐας, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, συνδυάζει πλατφόρμες HP και Microsoft, δίνοντας τη δυνατότητα αξιοποίησης των πληροφοριών σε όλους όσους βρίσκονται σ’ έναν οργανισμό.

—Να αυξήσουν τα έσοδα και να ενισχύσουν την αφοσίωση των πελατών με τη λύση HP Business Data Warehouse Appliance, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η συγκεκριμένη λύση περιλαμβάνει προεγκατεστημένο και προπαραμετροποιημένο λογισμικό σε μια ενιαία πλατφόρμα, ώστε να αξιοποιούνται αναλύσεις δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC