Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

AVG Free AntiVirus 10.0.1209

Το "AVG Anti-Virus Free", ένα καλό δωρεάν antivirus, έχει γίνει έως και κατά 50% ταχύτερο στην νέα του έκδοση 9.0. Και η βελτίωση της ταχύτητας πετυχαίνεται καθώς ένα αρχείο ελέγχεται για ιούς μόνο εφόσον έχει μεταβληθεί. Παράλληλα ο κατασκευαστής υπόσχεται ένα πιο απλό περιβάλλον χρήσης.
 Με το "AVG Anti-Virus" μπορείτε να ελέγξετε για ιούς και spyware ολόκληρο τον υπολογιστή σας αλλά και μεμονωμένα αρχεία, φακέλους αλλά κάθε μέσο αποθήκευσης, εσωτερικό ή εξωτερικό που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας.

Και δεν σας προστατεύει μόνο από ιούς και spyware, αλλά επιπλέον ελέγχει σε πραγματικό χρόνο, μέσω του linkscanner, τις σελίδες του Web που επισκέπτεστε, αλλά και τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης που έχετε κάνει στα Yahoo, Google και MSN. Τα αποτέλεσμα εμφανίζονται με ένα πράσινο (κατάλληλα sites) ή κόκκινο σύμβολο (ύποπτα sites) πίσω από το link τους.

H έκδοση 10 χαρακτηρίζεται από μερικούς νεωτερισμούς. Όπως είναι η ταχύτερη εγκατάσταση, η μείωση των πλαίσιων διαλόγου του προγράμματος από τα 13 στα 5, ένα νέο περιβάλλον εργασίας που απλοποιεί σημαντικά τη χρήση του προγράμματος αλλά και φυσικά η βελτίωση της μηχανής scanning που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα. Έτσι χάρη στο "Smart Scanning" τα αρχεία αρκεί να ελεγχθούν μόνο μια φορά. Στη συνέχεια ο scanner ενεργοποιείται μόνο όταν αλλάζουν ή προστίθενται αρχεία. Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται και ο AVG LinkScanner ο οποίος εξετάζει τα links που οδηγούν σε sites για τα αν ελλοχεύουν κίνδυνοι από αυτά ή όχι.

Την τελευταία έκδοση του προγράμματος μπορείτε να την κατεβάσετε από το site του κατασκευαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC