Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

Info Quest Technologies: λύσεις της Apple για επαγγελματίες

Τις διευρυμένες δυνατότητες που προσφέρουν οι λύσεις και τα προϊόντα της Apple στο σύγχρονο επαγγελματία, παρουσίασε η Info Quest Technologies, συμμετέχοντας ως Μέγας Χορηγός, στην εκδήλωση 2011 Entersoft Enterprise Solutions με θέμα «Εξωστρέφεια, Ευελιξία, Αποτελεσματικότητα με επιτυχημένες Επιχειρηματικές Εφαρμογές Λογισμικού», που διοργάνωσε η Entersoft A.E., την προηγούμενη εβδομάδα.

Η παρουσίαση της Info Quest Technologies με τον τίτλο «Η καινοτομία Apple στο επιχειρηματικό περιβάλλον» ανέδειξε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσδίδει στην επιχείρηση η αξιοποίηση των προϊόντων Apple, ιδιαίτερα στον τομέα της ολοκληρωμένης πρόσβασης στα επιχειρηματικά δεδομένα και πληροφορίες, της ευελιξίας και της αποτελεσματικότητας των εργαζομένων.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην παρουσίαση του iPad ως νέου επαγγελματικού εργαλείου που διαθέτει λειτουργικότητα, ευελιξία και δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης πολλών εργασιών, ενώ είναι απόλυτα ασφαλές και αξιόπιστο, προσδίδοντας νέα διάσταση στην έννοια της φορητότητας.

H Info Quest Technologies, για περισσότερα από 30 χρόνια, διαθέτει στην ελληνική αγορά προηγμένα προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες, και διευρύνει συστηματικά τις συνεργασίες της, ώστε κάθε πελάτης της να αξιοποιεί την αιχμή της τεχνολογίας απολαμβάνοντας το μέγιστο δυνατό όφελος. Τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει σημαντικά σε τεχνογνωσία και εξειδίκευση γύρω από στο οικοσύστημα της Apple, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στου πελάτες της.


ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC