Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Το GoldenDeals έχει γενέθλια

Το GoldenDeals, το μεγαλύτερο site ομαδικών προσφορών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, γιόρτασε στις 26 Μαΐου τα πρώτα του γενέθλια.

Μέσα σε ένα μόλις χρόνο και εν μέσω έντονου ανταγωνισμού και δυσχερών οικονομικών συνθηκών, το GoldenDeals κέρδισε την προτίμηση αλλά και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Σημαντική στιγμή, μέσα σ’ αυτόν τον πρώτο χρόνο είναι και η επίσημη διάκριση του GoldenDeals με χρυσό βραβείο Ερμής ως το καλύτερο e-commerce website.

Σε αυτή τη σημαντική πορεία έρχεται να προστεθεί και η επιτυχημένη επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας του GoldenDeals σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία.

Έχοντας πουλήσει συνολικά πάνω από 500.000 κουπόνια και έχοντας εξοικονομήσει πάνω από 25.000.000€ στους καταναλωτές, το GoldenDeals ανέρχεται πλέον στα μεγαλύτερα sites ηλεκτρονικού εμπορίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η υπόσχεση “Ζήσε Ονειρεμένα” είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας του GoldenDeals, η οποία διαφαίνεται καθημερινά από το εύρος και την ποιότητα των προσφορών.

Αποτέλεσμα της συνεχούς δέσμευσης της εταιρείας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών αλλά και προμηθευτών της, είναι ότι μέσα σε διάστημα ενός μόλις χρόνου το GoldenDeals εξασφάλισε για τα μέλη του πάνω από 1.100 προσφορές στις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Μέσα στους προμηθευτές συμπεριλαμβάνονται μεγάλα brands όπως Pizza Hut, Village Cinemas, Häagen-Dazs, St. George Lycabettus, My Sushi, Allou! Fun Park, Δωδώνη, 5άSec, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Ζαχαροπλαστεία Αγαπητός, Fairy Nails, Athens Med Spa, κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC