Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

2η ανοικτή εκδήλωση του Φόρουμ «Ψηφιακή Ελλάδα 2020»

Το Φόρουμ για την Ψηφιακή Ελλάδα 2020 (www.digitalgreece2020.gr) διοργανώνει την 1η Ιουνίου 2011 και ώρα 15:30 στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ, ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των προτάσεων της δεύτερης φάσης των εργασιών των Ομάδων Εργασίας.

Με δεδομένες τις βραχυπρόθεσμες και άμεσες προτάσεις, οι οποίες παρουσιάστηκαν το Μάρτιο του 2011, οι μεσοπρόθεσμες προτάσεις θα περιγράψουν το πλαίσιο και τα περιεχόμενα της ψηφιακής στρατηγικής για την εκπλήρωση των βασικών στόχων του 2020, θα εξειδικεύσουν τους ελληνικούς στόχους παράλληλα με αυτούς του ευρωπαϊκού ψηφιακού θεματολογίου και θα θέτουν τις κοινές προτεραιότητες.

Στην εκδήλωση, την οποία θα συντονίζει ο κ. Θ. Καρούνος από την Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου του Πρωθυπουργού, θα μιλήσει εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο κ. Κ. Γλινός, αρμόδιος για θέματα της Ψηφιακής Ατζέντας 2020 και προϊστάμενος της Μονάδας Ηλεκτρονικές Υποδομές, Κοινωνία των Πολιτών και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Μετά την παρουσίαση των μεσοπρόθεσμων προτάσεων θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τράπεζας από αρμόδιους Ειδικούς και Γενικούς Γραμματείς, οι οποίοι θα τοποθετηθούν επί των προτάσεων. Η εκδήλωση θα κλείσει με συζήτηση και σχολιασμό από τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα: http://www.digitalgreece2020.gr/openevent


ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC