Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

Η Kaspersky Lab στηρίζει τους πληγέντες στην Ιαπωνία

Η Kaspersky Lab σε συνεργασία με ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών της από την Ιαπωνία, καθώς και με το γραφείο της εταιρείας στο Τόκιο, το οποίο λειτουργεί από το 2003 και απασχολεί σήμερα 48 άτομα, συνεισφέρει ενεργά στις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων στην Ιαπωνία.
Πιο συγκεκριμένα, η Kaspersky Lab συμβάλλει στην παγκόσμια προσπάθεια αρωγής, με σημαντικές δωρεές στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό, με τη χρηματοδότηση βασικών αγαθών για τις πληγείσες περιοχές και την παροχή ειδικών μετρητών ραδιενέργειας.

«Η εταιρεία μας συνεργάζεται στενά με το Ρωσικό Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών και με τη Ρωσική Πρεσβεία στο Τόκιο, ώστε να στηρίξουμε τις περιοχές που έχουν υποστεί καταστροφές στην Ιαπωνία», δήλωσε ο Eugene Kaspersky, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab.

«Συμμετέχουμε στη διαδικασία χρηματοδότησης για την προμήθεια βασικών αγαθών στις πληγείσες περιοχές. Επίσης έχουμε συνάψει συμφωνία με Ρώσους κατασκευαστές για την αγορά 5.000 ειδικών μετρητών ραδιενέργειας που θα παραδοθούν στις αρμόδιες Αρχές», συμπλήρωσε.

«Ωστόσο, η αρωγή της Kaspersky Lab πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Έχουμε δωρίσει 250.000 δολάρια στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό και έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα μέσω του οποίου το προσωπικό της εταιρείας μας θα μπορεί να κάνει δωρεές. Η Kaspersky Lab δεσμεύεται να διπλασιάσει το ποσό που θα συλλεχθεί μέσω των δωρεών, το οποίο και θα σταλεί στον Ερυθρό Σταυρό. 


Αν υπάρξει ανάγκη για μεγαλύτερη βοήθεια στο μέλλον, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαι σίγουρος ότι η Ιαπωνία θα καταφέρει τελικά να ξεπεράσει τις καταστροφές που έχει υποστεί και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε – έστω και λίγο – σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια», τόνισε ο Eugene Kaspersky.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC