Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Icοnia Tab W500: το νέο Tablet της Acer

Διασκέδαση και παραγωγικότητα, ψυχαγωγία και εργασία. Η ζωή μας έχει διάφορες όψεις όπου η μία συναντά την άλλη. Οι συσκευές που χρησιμοποιούμε αντικατοπτρίζουν αυτήν την ευελιξία και ικανότητα για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών εργασιών και μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε και να μοιραζόμαστε περιεχόμενο, αλλά ταυτόχρονα να είμαστε και παραγωγικοί όταν χρειάζεται.


Γι' αυτόν το λόγο η Acer δημιούργησε το ICONIA TAB W500, με πρωτοποριακό σχεδιασμό που συνδυάζει αποτελεσματικά ό,τι καλύτερο υπάρχει στους δυο κόσμους: τον κόσμο των tablet και τον κόσμο των επιτραπέζιων υπολογιστών.

Ικανό να συμφιλιώνει τις αντιθέσεις, το ICONIA TAB W500 συνδυάζει τη φιλικότητα του tablet με την οικειότητα του υπολογιστή, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να διασκεδάζουν ή να εργάζονται, στο σπίτι ή εν κινήσει, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Το ICONIA TAB W500 γεφυρώνει αποτελεσματικά τον κόσμο της διασκέδασης με τον κόσμο της παραγωγικότητας, αφού είναι ένα tablet με οθόνη multi-touch 10,1 ιντσών, εφοδιασμένο με αποσπώμενο, λεπτό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους.

Το Acer ICONIA TAB W500 δεν είναι απλώς ένα ακόμη tablet. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης, σε συνδυασμό με το βελτιστοποιημένο ήχο Dolby, είναι συνώνυμα της κορυφαίας διασκέδασης, ενώ το εύχρηστο αποσπώμενο πληκτρολόγιο είναι ιδανικό για τις καθημερινές σας εργασίες.

Το Acer ICONIA TAB είναι η ιδανική συσκευή για τους χρήστες που θέλουν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη εμπειρία αφής, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμοι να εγκαταλείψουν το πληκτρολόγιο. Το λεπτό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους λειτουργεί ως docking station και παρέχει βέλτιστη εργονομία και αυξημένη συνδεσιμότητα. Επιπλέον, διαθέτει τη συσκευή Acer FineTrack με δύο πλήκτρα για άνετη πλοήγηση, θύρα Ethernet για γρήγορες συνδέσεις Internet, καθώς και θύρα USB για σύνδεση εξωτερικών συσκευών.

Το Acer ICONIA TAB W500 σας επιτρέπει να ενημερώνεστε για όλα όσα συμβαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε ή να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις, να ελέγχετε το e-mail σας ή να παρακολουθείτε ταινίες, να προβάλετε παρουσιάσεις ή να απολαμβάνετε διασκεδαστικά παιχνίδια αφής. Αυτή είναι η ομορφιά του tablet με οθόνη multi-touch, που μεταμορφώνεται εύκολα σε υπολογιστή, απλώς με ένα docking station!

Το σημείο εκκίνησης για την εμπειρία αφής του ICONIA TAB W500 είναι το Acer Ring. Εύκολο στο χειρισμό με μια απλή κίνηση, παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις ειδικές δυνατότητες και την εφαρμογή αφής που είναι προεγκατεστημένες στο Acer ICONIA TAB W500.

Τα βοηθητικά προγράμματα που περιλαμβάνει το Acer Ring είναι το Clean Disk (Εκκαθάριση δίσκου), για τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση του χώρου του δίσκου, το Snipping Tool (Εργαλείο στιγμιότυπων), για γρήγορη επιλογή, προσθήκη ετικετών και αποτύπωση στιγμιότυπων οθόνης, το Device Control για τον καθορισμό των ρυθμίσεων του tablet, η Camera για τη φόρτωση του Acer Crystal Eye Webcam, το Calculator και τέλος, το Game, για άμεση πρόσβαση στα παιχνίδια που είναι αποθηκευμένα στο Acer ICONIA TAB W500.


Το Acer Ring περιλαμβάνει επίσης μια σειρά AppCards (κάρτες εφαρμογών) για εύκολη περιήγηση και εκτέλεση χρήσιμων εφαρμογών αφής:

- το TouchBrowser, σχεδιασμένο να παρέχει καλύτερη εμπειρία στη χρήστη, σας επιτρέπει να αναζητάτε, να ανοίγετε, να αλλάζετε μέγεθος και να επιλέγετε περιεχόμενο εύκολα από το Web.
- το SocialJogger,
- το My Journal, όπου μπορείτε να συλλέγετε κλιπς από το Web που ενημερώνονται δυναμικά, για να λαμβάνετε ειδήσεις στους ιστότοπους που σας ενδιαφέρουν.
- το clear.fi, για την αναζήτηση, κοινή χρήση και αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής, των φωτογραφιών και του βίντεο.

Το Acer clear.fi είναι το σύστημα κοινής χρήσης πολυμέσων της Acer που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περιεχόμενο πολυμέσων σε ολόκληρο το σπίτι σας γρήγορα και άνετα.

Χάρη στην πλατφόρμα clear.fi και τη θύρα HDMI, μπορείτε να απολαμβάνετε σε συνεχή ροή και να αναπαράγετε πολυμέσα αποθηκευμένα στο Acer ICONIA TAB W500 σε οποιαδήποτε από τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο οικιακό σας δίκτυο και έχουν ενεργοποιημένο το clear.fi.

Το Acer ICONIA TAB εκτελείται σε λειτουργικό σύστημα Windows 7 και διαθέτει επιταχυνόμενο επεξεργαστή διπλού πυρήνα AMD C-50 με κάρτα γραφικών AMD Radeon HD6250, για άψογη απεικόνιση και εμπειρία παιχνιδιών. Το ICONIA TAB W500 παρέχει εύκολη επικοινωνία, χάρη στις πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας που περιλαμβάνουν Wi-Fi, 3G (σε επιλεγμένα μοντέλα) ή Bluetooth 3.0.

Τέλος, η διπλή, μπροστά και πίσω, κάμερα Acer Crystal Eye 1.3MP δεν σας επιτρέπει μόνο να επικοινωνείτε μέσω συνομιλίας βίντεο ή βιντεοκλήσης με τους φίλους σας, αλλά και να εγγράφετε βίντεο HD και να τα μοιράζεστε με τους φίλους σας στο Facebook ή στο YouTube.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC