Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011

Η HP παρουσίασε τα νέα business notebooks της

Η HP παρουσίασε τις ανανεωμένες, με πρωτοποριακές τεχνολογίες, σειρές των corporate, enterprise (C&E) καθώς και των μικρών και μεσαίων business (SMB) notebooks της. Στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει την ασφάλεια, την απόδοση και την παραγωγικότητά τους, καθώς και να προσδώσει στους χρήστες μια πιο σοφιστικέ διάθεση μέσα από τη βελτιωμένη βιομηχανική σχεδίαση.

Τα HP ProtectTools είναι ενσωματωμένα σε όλα τα νέα notebooks, βοηθώντας έτσι τις επιχειρήσεις να προστατεύουν τα δεδομένα τους, να αναπτύσσουν δικλείδες ασφαλείας και να αντιμετωπίζουν νομικά ζητήματα. Επιπλέον, τα HP ProtectTools βοηθούν τις εταιρείες όλων των μεγεθών να διαχειρίζονται κεντρικά τα θέματα ασφαλείας σε HP client PCs ή και client PCs τρίτων κατασκευαστών.

Με νέα βιομηχανική σχεδίαση, τα business notebooks της HP αντέχουν στο χρόνο, είναι ανθεκτικά και συνεπώς και αξιόπιστα, ενώ παράλληλα δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Συμπληρωματικά με τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά σχεδίασης και ασφάλειας, τα νέα αυτά notebooks διαθέτουν τα ακόλουθα:

Τα EliteBook 8460p και 8560p Notebooks PCs της HP διαθέτουν την HP DuraCase, η οποία είναι εμπνευσμένη από την αεροδιαστημική ενώ έχει περάσει το δοκιμαστικό τεστ Mil Spec 8710G για αντοχή στη φθορά, διατηρώντας ταυτόχρονα το ελκυστικό, επαγγελματικό και πλατινένιο φινίρισμά της. Το EliteBook 8460p διατίθεται επίσης με την κορυφαία μπαταρία του κλάδου, η οποία έχει διάρκεια ζωής έως και 32 ώρες.

Τα ProBook 6360b, 6460b και 6560b της HP προσφέρουν ευέλικτες ρυθμίσεις ως προς τους επεξεργαστές, τα γραφικά και την τεχνολογία μπαταρίας. Η σειρά ProBook b-series διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σχήμα διαμέτρου 33,8εκ και μια νέα, ανθεκτική, ματ μεταλλικού χρώματος σχεδίαση.

Η σειρά ProBook s-series της HP (4330s, 4530s and 4730s) είναι διαθέσιμη σε μια ποικιλία μεγεθών – από πολύ λεπτά έως επιτραπέζιων διαστάσεων – καθιστώντας τα μια εξαιρετική, οικονομική επιλογή για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

«Η HP είναι η κορυφαία εταιρεία κατασκευής business notebooks και με την πλήρως ανανεωμένη σειρά των business notebooks η οποία ενσωματώνει ενισχυμένα εργαλεία ασφαλείας ανέβασε και άλλο τον πήχη» αναφέρει ο Charl Snyman, Vice President και General Manager του HP Personal Systems Group, για την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA). «Όλα τα μεταλλικά EliteBooks πληρούν στρατιωτικά πρότυπα και θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των πελατών ως προς την ανθεκτικότητά τους».

Ανθεκτική, άριστη σχεδίαση για μέγιστη επαγγελματική απόδοση
Δυνατά, σίγουρα και μοντέρνα, τα EliteBook 8460p και EliteBook 8560p της HP αποτελούν κορυφαία ένδειξη δημιουργικής σχεδίασης και τεχνολογίας ακριβείας, με ενισχυμένη υποδομή ασφαλείας χάρη στα Protect Tools της HP. Με αρχικό βάρος μόλις 2,1 και 2,8 κιλά αντιστοίχως, τα EliteBook 8460p και 8560p της HP διαθέτουν οθόνες diagonal HD LED-backlit 14 και 15,5 ιντσών,(2) προσφέροντας απίστευτη απόδοση εικόνας.

Η σειρά EliteBook p-series προσφέρει βέλτιστη επαγγελματική απόδοση με δεύτερης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i7 quad-core, Core i7, i5 και i3 dual-core, δίνοντας στον χρήστη την δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ UMA ή υψηλής απόδοσης AMD Radeon HD 6470M ξεχωριστές κάρτες γραφικών, με απόδοση απόκρισης και δυνατότητες rich media. Τα notebooks διαθέτουν επίσης νέες θύρες USB 3.0 και μια θύρα φόρτισης USB 2.0 σε συνδυασμό από μια σειρά επιλογών για ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ, πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και είτε ένα σκληρό δίσκο ή έναν υψηλότερης απόδοσης δίσκο σταθερής κατάστασης.

Η σειρά EliteBook p της HP προσφέρει επίσης τρεις επιλογές για 3, 6 ή 9-cell, ελαφριά, μακράς διάρκειας μπαταρία, και μια επιλογή HP μπαταρίας μακράς διάρκειας (4) για τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην αγορά. Για όσους χρειάζονται μπαταρία μεγαλύτερης ακόμα διάρκειας, υπάρχει ένας ενσωματωμένος συνδετήρας για την νέα προαιρετική Extended Life Notebook Battery της HP και τις Ultra-Capacity Notebook μπαταρίες της HP. Με τη νέα Ultra-Capacity Notebook μπαταρία της HP, το EliteBook 8460p της HP μπορεί να έχει διάρκεια ζωής έως και 32 ώρες.(1)

Το νέο EliteBook της σειράς p της HP μπορεί να συνδεθεί με τον 90W Docking Station ή τον 120W Advanced Docking Station(4 της HP για την plug και unplug χρήση περιφερειακών συσκευών, όπως οθόνη και πληκτρολόγιο, προσφέροντας μια πραγματική εμπειρία ενός επιτραπέζιου υπολογιστή. Επιπρόσθετα, η σειρά p προσφέρει άριστης ποιότητας ήχο SRS με βελτιστοποιημένες δυνατότητες ρυθμίσεων φωνής και εφαρμογών multimedia.

Υψηλή ασφάλεια, έξυπνη σχεδίαση, βελτιωμένη απόδοση
Τα νέα ProBook 6360b, ProBook 6460b και ProBook 6560b της HP είναι η ιδανική επιλογή για χρήστες που αναζητούν ασφάλεια, έξυπνη σχεδίαση, ασύγκριτες δυνατότητες διαμόρφωσης και σημαντικά επαγγελματικά χαρακτηριστικά.

Πέρα από την ασφάλεια και προστασία που προσφέρουν τα ProtectTools της HP, η σειρά ProBook b-series της HP είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, διαθέτει ABS σασί από μαγνήσιο και προστατευτικό υλικό στο κάτω μέρος, ώστε να αποφεύγεται η εισροή υγρών σε περίπτωση μικροατυχημάτων. Άλλα νέα χαρακτηριστικά είναι το πλαίσιο DisplaySafe της HP για ενισχυμένη προστασία της γραμμής εργαλείων, βεντούζες ακριβείας για την οθόνη για καλύτερη εφαρμογή και ανθεκτικό στα υγρά πληκτρολόγιο με πλαίσιο αλουμινίου για καλύτερη εμφάνιση και αίσθηση.

Με υψηλής ανάλυσης οθόνες LED 13,3 ιντσών (6360b), 14 ιντσών (6460b) και 15,5 ιντσών (6560b), η σειρά ProBook b της HP προσφέρει μια ποικιλία επεξεργαστών, όπως τους δεύτερης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i7, i5 και i3 dual-core processors καθώς και τον Intel Celeron.

 Για επιχειρήσεις που επιζητούν μια απλή λειτουργία multimedia, η σειρά ProBook b της HP προσφέρει προαιρετικά μια webcam υψηλής ανάλυσης(2, 4) καθώς και στάνταρτ Media Card Reader, SRS Premium Sound, διακριτά launch buttons και κουμπί αφής για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του υπολογιστή.

Στιλάτη και με ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τις μικρές επιχειρήσεις
Η σειρά ProBook s-series της HP συνδυάζει την λειτουργικότητα με την ενισχυμένη ασφάλεια, το στυλ και την οικονομία. Σχεδιασμένη βάσει των αναγκών των μικρών επιχειρήσεων, τα ProBook 4330s (με 33,8εκ διάμετρο) και ProBook 4530s (με 39,6εκ διάμετρο) διαθέτουν ένα στιλάτο και ανθεκτικό φινίρισμα αλουμινίου σε γκρι μεταλλικό χρώμα. Η σειρά ProBook s της HP διαθέτει δεύτερη γενιάς Intel Core i7, i5 και i3 επεξεργαστές για υψηλή απόδοση και ταχύτητα ή επεξεργαστή Intel Celeron.

Επιπλέον, τα notebooks της σειράς ProBook s της HP προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία multimedia για επαγγελματική και προσωπική χρήση. Η σειρά ProBook s της HP διαθέτει ένα ανθεκτικό στα υγρά πληκτρολόγιο με περίβλημα αλουμινίου, υποστηρίζει λειτουργία αφής με κινήσεις, ενσωματωμένη webcam υψηλής ανάλυσης και προαιρετικά μικρόφωνα διπλής διάταξης και SRS Premium Sound. Η σειρά δίνει τη δυνατότητα επιλογής γραφικών μεταξύ Power Express Switchable Graphics και Integrated Graphics, ενώ προσφέρει μια σουίτα παραγωγικότητας η οποία περιλαμβάνει θύρα USB 3.0, στάνταρντ Media Card Reader και Fingerprint Reader.

Καινοτομίες της HP για τους επαγγελματίες
H HP δεν σταματά να δίνει έμφαση στην καινοτομία η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της παραγωγικότητας καθώς και να παρουσιάζει νέες λύσεις που διευκολύνουν τη χρήση της τεχνολογίας.

Η τελευταία έκδοση του QuickWeb της HP βασίζεται στο γεγονός ότι οι χρήστες έχουν ανάγκη να συνδέονται γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση στο διαδίκτυο, είτε σερφάρουν στον ιστό είτε χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως το email και οι συνδιασκέψεις. Η νεότερη έκδοση του QuickWeb της HP περιλαμβάνει πλέον browser, offline e-mail, τηλεδιάσκεψη μέσω Skype και πολλαπλά widgets όπως εφαρμογές για τον καιρό, το χρηματιστήριο και τα social media.

Το αναβαθμισμένο Connection Manager της HP είναι μια μοναδική εφαρμογή λογισμικού η οποία διαχειρίζεται ενσωματωμένες ευρυζωνικές συνδέσεις όπως την αναφορά της κατάστασης των συνδέσεων Ethernet και Wi-Fi. Τώρα υποστηρίζει 3G/4G,Wi-Fι και Ethernet συνδέσεις για τα περισσότερα δίκτυα σεWindows 7, Vista και XP, και σχεδιάστηκε εκ νέου για να ενωθεί με το Client Automation της HP.

Οι IT Managers έχουν πλέον τη δυνατότητα να χειρίζονται κεντρικά και να επιβλέπουν τη χρήση των ευρυζωνικών δικτύων στα μηχανήματα των πελατών τους με εξαρτήματα της HP για την ευρυζωνικότητα των δικτύων τους. Το ταίριασμα της ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth στα κινητά των χρηστών με την πιστοποίηση αναγνώρισης προσώπου τους επιτρέπει να έχουν διευρυμένη πρόσβαση στα Windows και στα websites.

Το λογισμικό Power Assistant της HP επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενώ μειώνει την κατανάλωση ενέργειας μέσω μιας νέας και απλής στη χρήση διεπαφής. Είναι μια ολοκληρωμένη λύση η οποία προσμετρά και έχει πρόσβαση στην κατανάλωση ενέργειας μέσω υπολογιστή και των, έως τέσσερις στον αριθμό οθονών της HP (συνολικά έως και πέντε οθόνες).

Οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να παρακολουθούν την κατανάλωση της ενέργειας ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τιμές και διαθεσιμότητα
Η τιμή των EliteBook 8460p and 8560p της HP ξεκινά από τα €1449 και €1529 αντίστοιχα, και αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τον Μάϊο του 2011.

Η τιμή των ProBook b της HP ξεκινά από τα €899 και αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τον Μάϊο του 2011.

Η τιμή των ProBook s της HP ξεκινά από τα €599 και αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τον Μάϊο του 2011.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων και των προδιαγραφών των προϊόντων και των εικόνων, είναι διαθέσιμες στη σελίδα www.hp.com/personal.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της HP για τις μικρές επιχειρήσεις είναι διαθέσιμες μέσω του Twitter (@HP_SmallBiz), του group Small Biz Nation στο LinkedIn, τη σελίδα HP for Small Business στο Facebook.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC