Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

H κανούργια εφαρμογή της TomTom για το iPhone είναι εδώ

Η ανανέωση της εφαρμογής της TomTom για το iPhone κυκλοφόρησε. Η έκδοση 1.7 της ιδιαίτερα δημοφιλούς εφαρμογής είναι τώρα διαθέσιμη για να επιτρέψει στους χρήστες iPhone να αξιοποιήσουν τους πιο ανανεωμένους χάρτες καθώς και την καινοτόμο τεχνολογία της TomTom ΙQ Routes.

«Έχουμε προσθέσει καινούργιο περιεχόμενο που θέλουν οι οδηγοί και το οποίο εξασφαλίζει ότι η εφαρμογή της TomTom για το iPhone προσφέρει την καλύτερη πλοήγηση για κινητό τηλέφωνο διαθέσιμη στην αγορά» αναφέρει η Corinne Vigreux, Managing Director Consumer της TomTom.

Τα καινούργια χαρακτηριστικά της έκδοσης 1.7 της εφαρμογής της TomTom για το iPhone περιλαμβάνουν:

- Νεότερους, ανανεωμένους χάρτες TomTom: Καθώς το 15% των δρόμων κατά μέσο όρο αλλάζει κάθε χρόνο, η καινούργια εφαρμογή TomTom έρχεται με τον πιο ανανεωμένο χάρτη.

- Map Share: Ο δωρεάν τρόπος να πραγματοποιείτε αλλαγές στον χάρτη και να επωφελείστε από ανανεώσεις που γίνονται από τους χρήστες TomTom κάθε μέρα- όποτε θέλετε και όπου κι αν είστε.

- IQ Routes: Η επαναστατική τεχνολογία IQ Routes βασίζεται στην πραγματική μέση ταχύτητα που έχει καταγραφεί για να υπολογίσει με ακρίβεια τον εκτιμώμενο χρόνο που θα διαρκέσει η διαδρομή σας, λαμβάνοντας υπόψιν τις ώρες αιχμής, τα φανάρια και άλλα εμπόδια.


Για περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή της TomTom για το iPhone επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.tomtom.com/el_gr/products/mobile-navigation/tomtom-app-for-iphone/index.jsp.

Η καινούργια έκδοση του λογισμικού της TomTom είναι διαθέσιμη δωρεάν για τους πελάτες που διαθέτουν ήδη την εφαρμογή TomTom για το iPhone. Για καινούργιους χρήστες η εφαρμογή TomTom για το iPhone με Ελληνικούς χάρτες είναι διαθέσιμη στην τιμή των €49.99.

Οι καταναλωτές μπορούν τώρα να κερδίσουν μια εφαρμογή TomTom για το iPhone ή ένα Via 120 συμμετέχοντας στον πασχαλινό διαγωνισμό της TomTom στη σελίδα TomTom Greece στο Facebook. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://gr.tomtompromo.com. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 1η Μαΐου 2011.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC