Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Η ESET ανακοίνωσε τη διάθεση του ESET NOD32 Antivirus για Linux

Η ESET ανακοίνωσε τη διάθεση του ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop και του ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux, για εταιρικούς ή οικιακούς χρήστες που χρησιμοποιούν υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Linux.

Το ESET NOD32 Antivirus for Linux αξιοποιεί τη βραβευμένη μηχανή ThreatSense, προσφέροντας προηγμένη προστασία από απειλές του διαδικτύου με ελαχιστοποιημένη επιβάρυνση της απόδοσης του συστήματος.

«Δεδομένης της σημασίας της χρήσης του Linux, είναι σημαντικό οι χρήστες του να εξοπλίσουν το σύστημά τους με ένα προηγμένο λογισμικό ασφαλείας για την προστασία από επιθέσεις του διαδικτύου. Με τη διάθεση του ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux, η ESET προσφέρει προστασία σε όλες τις σημαντικές πλατφόρμες, με αποτέλεσμα την έγκαιρη προστασία από επιθέσεις που στόχο έχουν τα λειτουργικά συστήματα Linux, Windows ή Mac OS», δήλωσε ο Richard Marko, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET.

Το ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux προσφέρει πλήρη προστασία σε πολλαπλές πλατφόρμες από αναδυόμενες απειλές του διαδικτύου, ενισχύοντας την ασφάλεια του Linux. Η μηχανή ανίχνευσης εντοπίζει αυτόματα και απομακρύνει τον κακόβουλο κώδικα, συμπεριλαμβανομένων των απειλών που έχουν σχεδιαστεί για υπολογιστές με λειτουργικά συστήματα Windows και Mac.

Το ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop περιλαμβάνει ESET Remote Administrator, το οποίο παρέχει στους διαχειριστές την κονσόλα διαχείρισης για τον έλεγχο ενός ολόκληρου δικτύου από μία μόνο οθόνη - υποστηρίζοντας δεκάδες ή χιλιάδες ετερογενείς υπολογιστές.

Με την τελευταία προσθήκη, η ESET παρέχει πλέον προηγμένη προστασία σε περισσότερο από 100 εκατομμύρια χρηστές Linux, Windows και Mac σε όλο τον κόσμο.

Κύρια πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά

• Έξυπνη ανίχνευση και Προληπτική προστασία πολλαπλών πλατφορμών – Η τεχνολογία “Advanced Heuristics” προσφέρει προληπτική προστασία σε πραγματικό χρόνο από κακόβουλο λογισμικό, επιθέσεις των hackers καθώς και άλλου είδους ηλεκτρονικών απειλών. Η προστασία παρέχεται για πλατφόρμες Linux, Windows και Mac.

• Small System Footprint – Η μοναδική κατασκευή του ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop έχει βελτιστοποιηθεί με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης πόρων του συστήματος. Η ESET έχει σχεδιάσει το προϊόν με ένα από τα χαμηλότερα “footprints” της αγοράς, διασφαλίζοντας γρήγορη εκκίνηση και ομαλές επιδόσεις.

• Graphical User Interface – Προαιρετικό γραφικό περιβάλλον χρήστη με δυνατότητα πρόσβασης στις λειτουργίες που περιλαμβάνουν: Λειτουργία πλήρους οθόνης, ενημερωτικά διαγράμματα, χρονοδιάγραμμα εκτέλεση εργασιών αλλά και στατιστικά στοιχεία.

• Έλεγχος ρυθμίσεων ασφαλείας – Καθορίζει ποιοι λογαριασμοί χρηστών έχουν πρόσβαση στην αλλαγή των ρυθμίσεων, έτσι ώστε χρήστες που δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση, να μην μπορούν να απενεργοποιήσουν ή να αλλάξουν τις ρυθμίσεις ασφαλείας.

• Βελτιωμένη διαχείριση – Εύκολη διαχείριση και έλεγχος της ασφάλειας του δικτύου για όλες τις πλατφόρμες, επιτρέποντας στο διαχειριστή από μία κονσόλα, να αλλάξει απομακρυσμένα ρυθμίσεις, να στείλει νέες ενημερώσεις αλλά και να εφαρμόσει νέες πολιτικές ασφαλείας.

• Έλεγχος αφαιρούμενων μέσων – Ανιχνεύει ή σταματά τη λειτουργία των USB, FireWire, CD/DVD συσκευών, για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου της μόλυνσης ή της απώλειας δεδομένων.

Το ESET NOD32 Antivirus 4 Business Edition for Linux Desktop και το ESET NOD32 Antivirus 4 for Linux θα διατεθεί σε 15 γλώσσες.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC