Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Αcer Iconia TAB A500: ΗD εμπειρία αφής

Η φορητότητα και η καινοτομία, που αποτελούν ανέκαθεν βασικά χαρακτηριστικά της Acer, βρίσκουν πλέον τη νέα τους έκφραση στο νέο Acer ICONIA TAB A500, έναν υπολογιστή tablet 10,1 ιντσών, σχεδιασμένο να μεγιστοποιεί την εμπειρία ψηφιακού περιεχομένου, παρέχοντας την ίδια πλούσια εμπειρία πολυμέσων, παιχνιδιών και Web που απολαμβάνετε στον οικιακό σας υπολογιστή, με την επιπρόσθετη φιλικότητα προς το χρήστη που παρέχει η τεχνολογία multi-touch.


Κομψό, έξυπνο και γεμάτο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, το ICONIA Tab A500 είναι εφοδιασμένο με το νέο, εξαιρετικά διαισθητικό λειτουργικό σύστημα Google Android 3.0 “Honeycomb”, τη νέα έκδοση της πλατφόρμας Android που είναι ειδικά βελτιστοποιημένη για υπολογιστές tablet, σε συνδυασμό με το περιβάλλον Acer για ένα νέο επίπεδο αλληλεπιδραστικότητας.

Επιπλέον, η πλατφόρμα κοινής χρήσης πολυμέσων clear.fi της Acer είναι προεγκατεστημένη στη συσκευή ώστε να επιτυγχάνεται απόλυτη ενοποίηση στο οικιακό περιβάλλον clear.fi, για εύκολη πρόσβαση, αναπαραγωγή και κοινή χρήση πολυμέσων μέσω του οικιακού δικτύου, καθώς και για άμεση δημοσίευση ενημερώσεων στα κοινωνικά δίκτυα πολυμέσων.

Σχεδιασμένο για πλούσια εμπειρία πολυμέσων, αυτός ο υπολογιστής tablet διαθέτει έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης και αντίθεσης 10,1 ιντσών, με γωνία ευρείας θέασης που παρέχει υψηλότερη χρωματική ακρίβεια, για καλύτερη απεικόνιση από διάφορες γωνίες προοπτικής, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αναπαράγουν και να μοιράζονται βίντεο HD με τους φίλους τους εν κινήσει.

Μαζί με την ενσωματωμένη θύρα HDMI και έξοδο 1080p, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προβολή περιεχομένου HD σε πλήρη απεικόνιση HD σε μεγάλη οθόνη τηλεόρασης ή υπολογιστή.

Η πλήρους λειτουργικότητας οθόνη multi-touch 10,1 ιντσών παρέχει βέλτιστη εμπειρία οθόνης από οποιαδήποτε γωνία. Το περίβλημα από αλουμίνιο προσφέρει εντυπωσιακή αίσθηση και εμφάνιση, ενώ το γυαλιστερό, ανάγλυφο φινίρισμα με λέιζερ αναδεικνύει την υψηλή του κομψότητα. Και παρά το μόλις 13,3 mm πάχος του, είναι αρκετά ισχυρό ώστε να προσφέρει διασκέδαση και παραγωγικότητα όπου κι αν βρίσκεστε.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές δυνατότητες του tablet είναι το ότι επιτρέπει την εκτέλεση κορυφαίας ποιότητας παιχνιδιών HD και πολύπλοκων online παιχνιδιών 3D, χάρη στην οθόνη multi-touch και στο γυροσκοπικό στοιχείο ελέγχου, το οποίο εγγυάται εμπειρία παιχνιδιού εφάμιλλη με τις καλύτερες κονσόλες παιχνιδιών.

Το Acer ICONIA TAB A500 διαθέτει επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 διπλού πυρήνα, τον πρώτο επεξεργαστή διπλού πυρήνα για φορητές συσκευές, που παρέχει μέχρι και δύο φορές ταχύτερη περιήγηση, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία Web, καθώς και εκπληκτικά γραφικά, για βελτιστοποιημένη προβολή HD, 3D και εμπειρία παιχνιδιών με ποιότητα κονσόλας, καθώς και αναπαραγωγή πολυμέσων οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, χάρη στη μονάδα γραφικών NVIDIA GeForce GPU ULP (ultra-low power: εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης) με υποστήριξη Flash 10.1. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε ταινίες, φωτογραφίες και πολλά άλλα σε μεγάλη τηλεοπτική οθόνη, με τέλεια ποιότητα HD, χάρη στην αναπαραγωγή βίντεο 1080p HD.

Οι πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου Wi-Fi, 3G ή Bluetooth 2.1, μεγιστοποιούν την εμπειρία και σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με όλους όσους σας ενδιαφέρουν. Η πίσω κάμερα 5MP μαζί με την μπροστινή κάμερα HD είναι ιδανικές για εγγραφή βίντεο, συνομιλία βίντεο ή γρήγορη λήψη φωτογραφιών και ανάρτησή τους στο Facebook, το YouTube ή το Picasa. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κάμερα ως συσκευή ανάγνωσης γραμμοκώδικα.
Διαθέσιμο από τον Απρίλιο του 2011.ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC