Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Oracle Applications Day

Στην εκδήλωση "Oracle Applications: ένα νέο πρότυπο για την Καινοτομία", που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Απριλίου, 8.30-14.00, στο Athens Hilton, κορυφαία στελέχη παρουσιάζουν την ολοκληρωμένη στρατηγική της Oracle σχετικά με τις επιχειρηματικές εφαρμογές και τονίζουν τον τρόπο με τον οποίο η επόμενη γενιά εφαρμογών υποστηρίζει τους στόχους της επιχείρησης.

Εκπρόσωποι της Oracle θα παρουσιάσουν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Oracle Applications και θα δώσουν στους πελάτες τη δυνατότητα να δουν τον τρόπο με τον οποίο μια ευέλικτη στρατηγική εφαρμογών είναι σε θέση να δημιουργήσει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και να ωφελήσει την παραγωγικότητα, σε οποιοδήποτε οικονομικό περιβάλλον.

Οι παράλληλες συνεδρίες της εκδήλωσης θα επιτρέψουν στους πελάτες να εξερευνήσουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να ανταποκριθούν στις υφιστάμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στους τομείς του Δημοσίου, των Επικοινωνιών, των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και του ευρύτερου Ιδιωτικού τομέα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν, επίσης, περιπτώσεις επιτυχών υλοποιήσεων σε εταιρείες όπως οι Multipart, Ευρωπαϊκή Πίστη, Δ.Ε.Η., Interamerican, Επίλεκτος Group of Companies, Carrefour – Μαρινόπουλος, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Tram, ΟΤΕ.

Οι πελάτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Oracle Fusion Middleware, την υποκείμενη υποδομή των Oracle Fusion Applications, καθώς και για το πώς μπορεί να αυξήσει την αξία των επενδύσεών τους σε εφαρμογές.

Το εκτενές χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικών εφαρμογών της Oracle περιλαμβάνει τα Oracle E-Business Suite, Oracle’s Siebel Customer Relationship Management (CRM), Oracle’s PeopleSoft Enterprise Applications, Oracle's JD Edwards EnterpriseOne, Oracle Hyperion Performance Management Applications, λύσεις που βοηθούν την Oracle να διατηρήσει την ηγετική της θέση στον τομέα των επιχειρηματικών εφαρμογών σε πολλούς κλάδους, όπως οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, οι κατασκευές, η διανομή, το λιανεμπόριο και οι τηλεπικοινωνίες.

Σχετικές Δηλώσεις
Ο Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Επιχειρηματικών Εφαρμογών, GCMM Cluster, Oracle Ελλάς δήλωσε: «Οι πελάτες μας έχουν δει μια δραστική μεταβολή στον τρόπο εκτέλεσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και πρέπει να προσαρμοστούν για να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες και να πετύχουν, ανεξάρτητα από το οικονομικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται.


Η εκδήλωση Oracle Applications Dayθα δώσει στους πελάτες μας τα εργαλεία που χρειάζονται για να πετύχουν πραγματικά οφέλη για τις επιχειρήσεις τους μέσω των εφαρμογών. Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι η πρώτη γραμμή για πολλές επιχειρήσεις και, λόγω της μεταβολής της συμπεριφοράς των καταναλωτών με το internet, οι επιχειρήσεις χρειάζονται τις πιο σύγχρονες εφαρμογές για να καλύψουν τις απαιτήσεις των πελατών.»

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC