Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Kaspersky Internet Security Ferrari Edition

 Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε την έκδοση μια νέας ειδικής έκδοσης της λύσης Kaspersky Internet Security σε συνεργασία με τη Scuderia Ferrari. Η νέα λύση παρουσιάστηκε πρόσφατα ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής σαιζόν 2011 του πρωταθλήματος της Φόρμουλα, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη, στην Αυστραλία.


Το νέο προϊόν είναι σχεδιασμένο για τους fans της Ferrari, αλλά και όσους χρήστες θέλουν μια γρήγορη και διαφορετική λύση ασφάλειας. Αν οι κορυφαίες επιδόσεις αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για κάποιο χρήστη, τότε η λύση Kaspersky Internet Security Ferrari Edition προσφέρει ακριβώς την προστιθέμενη αξία που εκείνος χρειάζεται.

Η λύση Kaspersky Internet Security Ferrari Edition διαθέτει όλη τη λειτουργικότητα του προϊόντος Kaspersky Internet Security 2011, της πιο δημοφιλούς λύσης της Kaspersky Lab. Με την εγκατάστασή της στον υπολογιστή, η λύση Kaspersky Internet Security Ferrari Edition εξασφαλίζει ένα ασφαλές περιβάλλον, χωρίς ψηφιακές απειλές και ανεπιθύμητες πληροφορίες.

Επιπλέον, η λύση δεν περιορίζει το χρήστη, καθώς δεν απαιτεί πολύτιμο χρόνο ή πόρους για τη διατήρηση των επιδόσεων της σε υψηλά επίπεδα. Το νέο προϊόν της Kaspersky Lab έχει αναπτυχθεί ώστε να προσφέρει ισορροπημένες τεχνολογίες που μπορούν να βελτιώνονται συνεχώς. Με κορυφαία τεχνολογία «στον κινητήρα της», η λύση Kaspersky Internet Security Ferrari Edition προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ευκολίας χρήσης.

Η λύση Kaspersky Internet Security Ferrari Edition διαθέτει ένα ιδιαίτερο interface, στο οποίο κυριαρχούν τα χρώματα των δυο εταιρειών, το κόκκινο και το πράσινο. Αποκλειστικά για αυτή την έκδοση, έχει προσαρμοστεί και το Windows Gadget με βάση θέματα που αντανακλούν τις υψηλές επιδόσεις και το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Οι fans των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και της Ferrari θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το γεγονός ότι η λύση διατίθεται πακέτο με το simulator Ferrari Virtual Academy. Ο εξομοιωτής οδήγησης περιλαμβάνεται στο δίσκο εγκατάστασης της λύσης. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες, αλλά και να απολαύσουν τη συγκίνηση μπορεί να προσφέρει ο μαγικός κόσμος της Φόρμουλα 1.

«Η Ferrari είναι σύμβολο της ταχύτητας, της αξιοπιστίας και των κορυφαίων οδηγικών επιδόσεων. Το νέο μας προϊόν είναι εμπνευσμένο από τη Ferrari και δίνει στους χρήστες την αίσθηση της υπεροχής όταν χρησιμοποιούν τους υπολογιστές τους ή όταν περιηγούνται στο Internet», δήλωσε ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Kaspersky Lab.
Η συνεργασία της Kaspersky Lab με τη Ferrari ξεκίνησε το 2010, όταν η Kaspersky Lab υπέγραψε χορηγική συνεργασία με τη ομάδα Ferrari AF Corse, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα αγώνων αντοχής Le Mans Series. Έπειτα από αυτό το επιτυχημένο πρώτο βήμα, αποφασίστηκε η συνεργασία των δυο πλευρών και στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε επίσημα το Νοέμβριο του 2010 και προβλέπει ότι η Kaspersky Lab θα είναι χορηγός της ιστορικής ομάδας για τα επόμενα δυο χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, το λογότυπο της Kaspersky Lab θα εμφανίζεται στα μονοθέσια της Scuderia Ferrari καθ’ όλη τη διάρκεια της χορηγικής συμφωνίας. Η συμφωνία αυτή αποτελεί μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής της Kaspersky Lab για την προώθηση των προϊόντων της.

Η νέα λύση Kaspersky Internet Security αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στους επόμενους μήνες. Πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή του προϊόντος θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC