Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Nέος Διευθυντής OEM στην Microsoft Ελλάς

Καθήκοντα Διευθυντή OEM (Original Equipment Manufacturers) στη Microsoft Ελλάς αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Χατζηγεωργίου. Από τη νέα του θέση, ο κ. Χατζηγεωργίου θα έχει την ευθύνη του τμήματος OEM, το οποίο έχει ως βασικό αντικείμενο τη διαχείριση και ανάπτυξη των συνεργασιών με τους εγχώριους και πολυεθνικούς συνεργάτες-κατασκευαστές υπολογιστών.

Με την εσωτερική αυτή μετακίνηση, ο κ. Χατζηγεωργίου εντάσσεται πλέον στη Διοικητική Ομάδα (Management Team) της Microsoft Ελλάς και αποκτά ενισχυμένο ρόλο όσον αφορά στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων της εταιρίας.

Ο κ. Χατζηγεωργίου ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας τα τελευταία 7 χρόνια, έχοντας περάσει από τα τμήματα Marketing, OEM καθώς και Small & Midmarket Solutions and Partners (Μικρών και Μεσαίων Λύσεων και Συνεργατών).

Τα τελευταία 3 χρόνια είχε την ευθύνη διαχείρισης και ανάπτυξης εργασιών για τους διανομείς των προϊόντων της Microsoft στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του σε πολυεθνική καταναλωτικών προϊόντων σε θέσεις Marketing και συνέχισε σε συμβουλευτική εταιρία. Ο κ. Χατζηγεωργίου είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Rotterdam School of Management της Ολλανδίας..

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC