Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Από την iSquare τα νέα MacBook Pro

Η Apple ανανέωσε τη δημοφιλή σειρά φορητών υπολογιστών MacBook Pro, οι οποίοι τώρα διαθέτουν επεξεργαστές και γραφικά νέας γενιάς, τη νέα επαναστατική θύρα Input/Output υψηλής ταχύτητας Thunderbolt, καθώς και HD κάμερα FaceTime για υψηλής ευκρίνειας βιντεοκλήσεις.

Οι νέοι MacBook Pro με οθόνη 13 ιντσών ενσωματώνουν τους πιο γρήγορους διπύρηνους επεξεργαστές Core i5 & Core i7 της αγοράς, ενώ τα μοντέλα 15 & 17 ιντσών περιλαμβάνουν τους νέους τετραπύρηνους επεξεργαστές Core i7 για εξαιρετικές αποδόσεις. Αυτή η νέα γενιά των επεξεργαστών Intel Core έχει ως αποτέλεσμα όλα τα νέα μοντέλα MacBook Pro να έχουν διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με τα προηγούμενα.

Για την απόλυτη απόδοση γραφικών, τα νέα MacBook Pro 15 ιντσών και 17 ιντσών διαθέτουν την τελευταία γενιά σε κάρτες γραφικών της AMD Radeon HD, ώστε να αποδίδουν 3 φορές πιο γρήγορα από τα προηγούμενα μοντέλα και να είναι ιδανικά για παιχνίδια και απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές.

Η νέα γενιά των MacBook Pro χρησιμοποιεί για πρώτη φορά την νέα επαναστατική θύρα I/O Thunderbolt. Είναι γρήγορη, απλή και ευέλικτη, ενώ επιτρέπει για πρώτη φορά τη σύνδεση με υψηλής ανάλυσης οθόνες και τη μεταφορά δεδομένων με πρωτοφανή ταχύτητα μέσα από μια και μόνο θύρα και ένα καλώδιο.

Τα νέα MacBook Pro διαθέτουν ακόμα ενσωματωμένη HD κάμερα ανάλυσης 720p καθώς και την εφαρμογή FaceTime για να έχετε υψηλής ευκρίνειας βιντεοκλήσεις σε ευρυγώνια απεικόνιση. Τα MacBook Pro συνεχίζουν να απολαμβάνουν το μοναδικά όμορφο εννιαίο περίβλημα αλουμινίου unibody, την γυάλινη επιφάνεια multi-touch, τις εκπληκτικές LED-backlit οθόνες, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και μπαταρία που διαρκεί έως και 7 ώρες. Τέλος τα MacBook Pro είναι πιο “πράσινα” και οικολογικά από ποτέ.

Κάθε νέο MacBook Pro συνοδεύεται με το πιο προηγμένο λειτουργικό στον κόσμο, το Mac OS X Snow Leopard και την μοναδική σουίτα για να απολαμβάνεις φωτογραφίες και video, iLife.

Τα νέα MacBook Pro θα διαθέτονται στην ελληνική αγορά από την iSquare, η οποία αποτελεί τον επίσημο διανομέα των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC